En fantastiskt smart hund

Blev väckt tidigt idag av Linus, trots att jag gärna sovit bra mycket längre. Men har man hund så har man. Gick en promenad, testade visselpipan jag fick av Tina för första gången, och han bröt faktiskt en jakt på kanin när jag visslade. Hoppas att det inte bara var slumpen, utan att han faktiskt reagerar. Fick en klicker av mamma häromdagen (igår?) som jag börjat träna med en del nu. Och vilken fantastiskt smart hund jag fick! På 10 minuter hade han lärt sig tass!  Häftigt att se honom göra allt för att få det där "klicket" från matte. Och godis såklart =)

Testade även nu på kvällspromenaden att klicka honom när han går "fot", och ganska fort insåg han att han fick klick och godis när han höll sig vid min sida. Smart hund! Ska jobba mer med klickern, med den tror jag att det kan bli ett underverk av vår hund!

Fuskade till ordentligt idag, köpepizza, och lösgodis...Och dessutom en sockerkaka jag bakade tidigare...Illa.. Får bättra oss till imorrn och resten av veckan!

Ha skickat iväg 164 bilder på framkallning också, från Greklandsresan förra sommaren. Har tänkt sätta ihop en minnesbok med bilder, text och kvitton, kartor, biljetter och andra minnen från resan. Kan vara kul att ha i framtiden, inte bara en massa bilder på datorn! Ska försöka göra så efter alla resor, när och var nu nästa blir... *börjar planera*

Lite film nu kanske?!

Tjingeling

//Fiia

Fredag!

Äntligen, skönt skönt!

I onsdags var det storhandling på schemat, Linus fick springa bredvid cykeln till Ica Maxi, och hem igen, det gick jättebra! Blev en massa basvaror som inte fanns hemma...

Igår hade vi marknadsföringsmässa i skolan, fick tillbaka all marknadsföring vi gjort. Enbart höga betyg för min del, kanske skulle bli reklamnisse istället? =)

Tog en cykeltur med Linus till Eurostop för att köpa saxar, och sen blev det matlagning och diskning när vi kom hem...Klippe av Linus en massa päls senare på kvällen, så nu drar han förhoppningsvis inte in så mycket grus när vi varit ute...

Idag är ledig dag. Morgonpromenad vid halv åtta-tiden, sen lite mys i soffan med en bra bok. Frukost, och sen en massa städande, har även tvättat upp ALL tvätt+lakan. *känner mig duktig*

Diskade och fixade mat, Älsklingen kom hem en timme tidigare än vanligt.  Har ätit gott, och latat oss i soffan hela kvällen framför Så ska det låta. Får se om det ev blir en film nu, eller om vi är för trötta.

Imorgon är nog ingenting inplanerat (vad jag vet just nu) förutom en massa plugg. Italienska viner står på schemat. VILL INTE! På söndag blir det tyska viner istället, men det har jag lite bättre koll på. Tror jag.

Aja, ska hitta på nått nu...

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig! ♥

Blivande hemmafru?

Känner mig lite som en hemmafru, pysslar och stökar här hemma, och har maten färdig när sambon kommer hem från jobbet =) Kanske skulle passa som det? Tror att jag skulle trivas ganska bra, faktiskt =)

Idag hade vi bankredovisningen, och tyvärr fick vi inte reda på om vi blev beviljade lån eller inte direkt. Men det kändes helt okej, så vi får hoppas på det bästa! Kom därmed hem redan vid halv elva, riktigt skönt, speciellt när det var sånt kanonväder ute! Blev en låång promenad med Linus i solen, och sen lite myspys sittandes mot väggen bredvid ytterdörren i solen och läste en stund. Sköönt!

Satte en bröddeg också, Tobias äter upp allt bröd så fort jag bakat nytt..Inte riktigt, men det går åt! Och jag vägra köpa bröd när det är mycket billigare, godare och nyttigare att baka det själv! Så då får jag vackert baka... Men bakar mycket när jag väl bakar, fyller frysen och behöver inte baka förrens om två veckor igen. Det gäller att planera.

Imorgon börjar barkunskapen, ska bli spännande att se vad vi ska göra! Sen ska jag iväg och storhandla, massa basvaror som behövs. Tyvärr får jag handla allt själv, och därför också bära hem det själv...*suck* Men men, det ska nog gå bra bara jag ger mig fan på det. Är ju inte flera kilometer som tur är!

Ska ta och krypa till sängs nu, Älsklingen har nog redan somnat, stackarn, blir långa dagar. Ses knappt i veckorna, han går innan jag vaknat och kommer hem sent, blir 2-3 timmar per kväll vi ses. Tur att det finns helger! Och det är ju ingen risk att vi går varann på nerverna för att vi umgås för mycket, snarare tvärtom... Nejdå, min kärlek till den mannen minskar inte, den snarare ökar. Finns ingen som min underbara sambo! Älskar dig!

Tjingeling och godnatt!

//Fiia

En slaskig söndag...

...Som tillbringades i skogen med SBK avd. Halmstad! Trevlig, intressant, lärorikt och fram för allt blött. Vädret var inte på vår sida, men vi slöt upp ändå och genomförde tävlingen! Nio tappra ekipage dök upp, och alla gjorde ett bra jobb, somliga lite bättre än andra!

Träffen avslutades med lunch på klubben! Tack för en trevlig söndag!

Tog det lugnt ett par timmar när jag kommit hem, och alldeles nyss var jag ute och tränade stenhård lydnad med Linus. Vi har en del att jobba på, men bara han vill så kan han rätt mycket. Det gäller bara att plocka fram viljan =) När allt flöt som bäst med fritt följ, han hade total focus på mig, så mötte vi en kille med schäfer. Jag känner att jag har full kontroll på Linus, och tänker möta killen med Linus lös på sidan. Några meter ifrån varandra ropar killen och ber mig koppla Linus för att hans hund är aggressiv. Varför i hela fridens dar ska jag koppla min hund, som jag har full koll på, för att hans hund är aggressiv? För att han inte kan hålla ordning på sin hund om det är andra hundar runt omkring? Det är inte mitt problem, det stör mig bara att jag ska behöva koppla en hund som är cool lugn, för att någon annans hund har problem.
I övrig gick träningen kanonbra!

Imorgon börjar skolan igen, och det är inget jag ser fram emot så där jättemycket..Tur att det börjar en del nya roliga kurser i alla fall!

Tjingeling

//Fiia


Pizza på gång =)

Pizzan står i ugnen, och det börjar lukta gott =)

Dagen har varit lugn, har fixat marknadsföringsuppgiften, varit och handlat en snabbis och lekt med Linus i snön på morgonpromenaden!

Imorrn blir det tävling på brukshundklubben, jag kommer inte tävla, men vara figurant! Ska bli roligt och intressant, även fast det kommer bli en jäkla tidig morgon... Brr...Hoppas på fint väder, det har jag beställt!

Matdags!

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig, mer än du anar ♥

Nu måste jag värdera mina bilder...

Partman kan troligtvis rädda mina bilder! *wie* MEN, det kostar ju därefter... 1200:-  vill dom ha, och för tillfället finns inte dom pengarna till övers för en fattig student som mig. Men nu vet jag att möjligheten finns, och ska fundera på det ett tag till...

Vi åkte buss in till stan (och hem igen) och det är så skönt att det är enkelt att åka buss med Linus! Han bara följer efter mig på, och lägger sig ner så fort jag satt mig. Cool kille!

Var förbi på skolan och hämtade "En värld av vin"boken, och pratade lite med Roger som satt där alldeles ensam..
Har faktiskt (kors i taket) pluggat en del idag, mest Italienska viner, men även en del Tyska. Känns som att dom tyska vinerna fastnar bättre än dom italienska, kanske för att jag tycker att dom är godare, och att tyska är lättare än italienska. Kanske. Imorgon ska jag ge mig på spanskan varvat med lite städande inför helgen. Är alltid skönt att kunna sätta sig ner i ett nystädat hem på fredagskvällen =) Och vi kommer få städa oftare nu när vi har en lurvtuss i huset!

Lördagen kommer gå i lugnets tecken, och på söndagen blir det tidig morgon då jag ska till Svedala med brukshundklubben och figurera (vara sök-figurant) på deras söktävling. Hoppas på bra väder, och inte alltför kallt, så kommer det nog bli en rolig och lärorik dag! Planerar ju att börja träna lite med Linus på klubben sen, tyvärr har dom inte Tjänstehundsutbildning här i stan, men kommer vi så långt får vi lösa det då... =)

Kram på er

Tjingeling

//Fiia

Att inte göra allt för sina kunder straffar sig...

...man tappar kunder. Jag kommer aldrig mer att handla på OnOff. Så dålig service jag fått där dom senaste dagarna (+ annat sen tidigare) så det är inte värt att handla där mer. Synd för dom!
Dom kan inte rädda min hårddisk,det är inget dom gör, för en hårddisk kan krascha på grund av så mycket, tex ovarligt användande (min hårddisk har legat på bordet istort sett sen jag köpte den) eller virus i datorn (har fullgott virusskydd + att jag blåste hur den helt för två veckor sedan, och jag har den ytterst sällan ikopplad när jag surfar). Och jag kan inte få en ny på garantin om jag inte lämnar in den gamla, men lämnar jag in den slänger dom den direkt, utan att ens försöka rädda mina bilder. Jag fick tipset att bryta upp den själv hemma, men då gäller inte garantin, och när jag föreslog att dom kunde fixa det åt mig, när den ändå kommer att slängas, så får jag till svar, med riktigt jäkla snorkig ton: "Sånt gör inte vi". Skitstövlar!
Fick efter mycket om och men fick jag tips om en firma i stan som kanske kan rädda den, så ringde dom när jag kommit hem. Fick prata med en MYCKET TREVLIG MAN som trodde att den ev. får för lite ström från datorn via usb:n, och han erbjöd mig att komma in och testa om så var fallet. Kunde han komma åt mina bilder inne på firman kan jag köpa en sladd och fixa det hemma innan jag byter in den på OnOff och aldrig mer behöver ha kontakt med dom! Det var verkligen ögonblicklig service från hans sida, bara att erbjuda den lilla tjänsten tycker jag är bra service! Även om det kanske inte fungerar (vilket jag hoppas att det gör) så har han kommit med ett tips som är värt att testa. Det är värt mycket!

Blev en grå promenad till Eurostop och hem igen, solen försökte kämpa sig fram men molnen vann, tyvärr. Linus skötte sig bättre idag sen jag köpte nytt halsband igår, nu är det nästan slut på idiotrycken han får för sig ibland...

Mammig är han fortfarande, när jag reser mig från soffan och fixar nått så följer han efter, och så fort jag sätter mig igen så hoppar han upp bredvid mig och lägger sig. Gullegrabb!

Ska se om jag orkar diska innan det är dags att fixa mat, annars blir det morgondagens uppgift + att besöka Partman.

Tjingeling

//Fiia

Ps: Slänger in en bild på en flygande Linus, han ser ut att ha mycket mer päls än vad han egentligen har =)



En gråmulen måndag

Älsklingen jobbar och jag sitter hemma med Linus. Gick till Eurostop idag och reklamerade min hårddisk som pajade häromdagen. Fick tipset att testa ett program som kanske kunde hitta den i datorn för att åtminstone rädda bilderna. Har testat programmet nu. Det funkade inte. *FAN* Om Älsklingen orkar så kanske han kan skruva isär hårddisken och sätta den i en laptop för att kanske kunna kopiera över filerna till datorn, och sen kräva en ny av Onoff. Får se, annars är det bara att inse att mina bilder från Mars förra året är borta. FAN HELVETES JÄVLA SKIT! ARG!

Ska snart fixa iordning lite i köket, diskbänken är full av disk (konstigt när man inte diskat på flera dagar? ) och sen ska jag väl börja med lite käk också. Tror det blir köttfärspaj, om jag har tillräckligt med smör hemma...Eller piroger? Hemgjorda alltså, med massor av köttfärs i...Ska fundera medans jag diskar... =)

Kvällen blir lugn, tänker inte göra något speciellt alls, ganska skönt.

Nehepp, gör ett ryck nu!

Tjingeling

//Fiia

Det känns som en virvelvind kommit hit

Tänk om man hade en fjärdedel av all energi denna hund har. då vore jag piggare än någonsin, och skulle orka med en massa kul!

Linus ä ren genomsnäll superhärlig hund med massor av energi, så mycket kan jag säga om vår nya kompis efter så kort tid tillsammans. Hemresan igår gick jättebra, inga problem alls att åka varken tåg eller buss, och att sova på nytt ställe var inget konstigt. Han verkar redan ha funnit sig tillrätta, och jag tror nog han vet vilka som är hans nya familj. när jag åkte till brukshundklubben tidigare idag hade han suttit vid dörren och väntat en bra stund efter att jag gått.. Plutt!

Har gått en låång promenad nu på eftermiddagen, och det blir nog en till innan det är sovdags. Testade att släppa lös honom och han kommer så fort man nämner hans namn, vilket är himla skönt!

Ska lägga mig med en bok och ta det lugnt en stund, och vänta på att hundgodiset (blodpuddingen) i ugnen torkar färdigt!

Tjingeling

//Fiia

*

Obery´s Be Delicious

Klickbar bild

En bild säger ganska mycket. Äntligen är han hemma!

Om 2 ½ timme åker vi

Det bär av mot Linköping, och det blir början på en ny tid. När jag kommer hem ikväll har jag en Linus med mig!

Ska äta lite frukost, magen skriker efter det =)

Tjingeling

//Fiia

ps...skynda er ut i solen medans den finns här!

Vad arg jag blir

Min externa hårddisk har kraschat. Helvetes Jävla Skit. Fyra månader gammal, inköpt i oktober förra året. Med ca 3500 bilder och en massa dokument sparat på den. Bilder från Mars och fram till dagens datum finns enbart på hårddisken, förutom Greklandsbilderna som även Älsklingen har. Hoppas verkligen att OnOff teknikerna kan fixa den så att jag åtminstone får mina bilder. Är så enormt mycket minnen sparade i alla bilder. Helvete, fan!
Bilder tagna före Mars finns även brända på cd, så det är ingen katastrof. Men alla andra bilder...Fan fan fan.

Kan dom inte fixa den ska jag kräva ersättning. En fyra månader gammal hårddisk ska inte gå sönder av att ligga på bordet och användas en gång i veckan. Flyttade alla bilder till hårddisken för att ha extra säkerhet på allt. När jag blåste ur datorn förra helgen la jag över precis allt till hårddisken, och har inte hunnit flytta tillbaka det än. Och nu blev det så här. 
Håll tummarna för att dom kan fixa det, får åka in på måndag. Tur man sparat alla papper runt köpet.

Så, nu har jag rasat av mig lite, men det känns inte bättre.

Imorgon ska jag hämta Linus. En enorm glädje mitt i allt!

Ska nog ta en dusch och sen krypa ner i sängen och läsa en stund. Somna tidigt så det blir lördag fortare. Ha, det är ju så!

Gonatt!

//Fiia

En solig fredag med en hel del väntan

Känns som att jag för tillfället bara går omkring och väntar. Väntar på tvättmaskinen, väntar på att få börja laga mat, väntar på lördag, väntar på färd mot Linköping, väntar på Linus! Är det så här det känns att vara gravid? En evig längtan under nio månader...

Älsklingen åkte till jobbet imorse, men vände i Båstad och kom hem igen då han inte kände sig nått vidare. Så sjuklingen sitter här bredvid mig och jag hoppas att han blir bättre framåt kvällen... Sov i alla fall bredvid honom i sängen inatt, och än så länge är jag frisk *peppar peppar*

Gick en låång härlig promenad i solen tidigare idag, några grader kallt ute så det var riktigt skönt. Finns många fina promenadvägar att utforska nästa vecka tillsammans med Linus!

Imorgon runt lunchtid bär det av mot Linköping (vet att jag tjatar, men va f*n, det är en STOR grej!) och vid 18 går tåget hemåt igen. Blir en intensiv dag, men det är förhoppningsvis värt det! Byter tåg i Hässleholm, och sen även i Helsingborg, och är hemma i stan igen vid elva-tiden. Får se om jag går hem, eller om jag tar bussen, beror på hur mycket jag har att bära. Skulle få en del mat och grejor med mig till grabben, men det visar sig imorrn hur mycket det blir...

Ska försöka hitta på något nu så tiden går lite fortare, vet dock inte vad... Läsa? Titta på film? Hmm... Leka lite mer i photoshop kanske...

Tjingeling!

//Fiia

Tiden går aldrig så fort som man vill

Idag är skolveckan slut, och vår självstudievecka har börjat. Hade sluttenta i ekonomi i dag, och ett lättare prov har jag nog aldrig fått i ekonomi. Skönt att man kan vara bra på nått i alla fall.

Imorgon ska jag försöka städa en del, måste dammsuga. Suck. Men kan vara skönt att ha det fixat innan helgen, och när Linus kommit hit på lördag så kommer jag knappast ha lust att städa. Då ska vi lära känna varandra, som den nya familjemedlem han kommer att bli!

På lördag runt lunchtid bär det alltså av 30 mil uppåt, i sällskap av Ann-Sofie. Några timmar tillbringas i Linköping, och förhoppningsvis känns allt precis så rätt som det ska göra, och då får jag sällskap hem på tåget på kvällen. Kommer hem sent, men det är det värt! En vän för livet följer ju med!

Nästa vecka ska ägnas åt att ta det lugnt, och ev. plugga lite. Och mysa.

Älsklingen är på bättringsvägen i alla fall, all mat stannar där den ska... Tack och lov, och det verkar som att jag klarat mig, så skönt! Vill verkligen inte bli sjuk just nu...

Ska kika vidare på "Vad blir det för mat" nu...

T

Äntligen, en Linus är på väg!

Ojoj, vad härligt =) På lördag åker jag med Ann-Sofie till Linköping och hämtar hem en stycke Linus!
Linus är en Engelsk Springer Spaniel pojke på drygt ett år, som hamnat lite snett med familjens katter och barn, och därför kommer han, om allt blir som det ska, flytta hem till oss!

Härligt härligt härligt, känns jätteunderligt, men samtidigt himla bra. Vad jag längtat! Får hoppas att vi tycker om varandra på lördag, och att han följer med hem hit =) Passar perfekt eftersom jag har "självstudier" hela nästa vecka, och därför kan vi lära känna varandra =) Sen ska jag till brukshundklubben nästa söndag och skriva tävlingsprotokoll på söktävling. Kan bli kul, får se om grabben får hänga med, eller om han blir hemma med husse...

På tal om husse, karln min har blivit magsjuk så det skriker om det...Stackarn ligger däckad i sängen och smuttar avslagen cola för att lugna ner magen..Typiskt när han precis börjat på nya jobbet, men inte mycket man kan göra åt det, tyvärr!

Nu ska jag fortsätta kika på Las Vegas, sen ska jag ringa Linus nuvarande matte...

Tjingeling

//Fiia

Krya på dig snygging =)

En måndag olika andra måndagar

Älsklingen började jobba idag. Vid tjugo i fem imorse ringde hans väckarklocka, och av någon anledning vaknade jag också. Hade svårt att somna om när han gått sen, blev så tomt i sängen. Snusade ner mig i hans kudde och lyckades till slut somna om. Vaknade vid åtta när klockan ringde, skönt utsövd. Latade mig fram till strax innan nio, och åt frukost sen. Cyklade förbi Ica innan jag åkte till skolan och tog ut pengar till studiematriel som delades ut idag. Tre nya böcker, vilket betyder tre nya ämnen lite senare i vår. Härligt. Skönt också att några ämnen avslutas i slutet på denna vecka.

Hade spanska på förmiddagen, fick tillbaka proven vi gjorde för en tid sen. Det gick sådär, ett godkänt, men knappt nå mer. Får vara nöjd med det, med tanke på att plugg-motivationen ligger ganska lågt just nu.

Efter lunch hämtade vi ut böckerna, och sen fick vi feedback på företagen. Stairway to Hell fick enbart positiv feedback, inte något negativt kom fram. Så himla skönt att höra, och hela gruppen fick ett gemensamt starkt VG. Himla skönt!

Kunde åka hem redan vid två, kom hem till en tom lägenhet. Underlig känsla när man annars är van vid att Kärleken är hemma, men bara att börja vänja sig vid annat. Det är såhär det kommer att vara.

Har plockat lite här hemma, och diskat. Ska snart ta tag i att laga mat, bara jag skrivit färdigt här. Pasta med köttfärssås blir det idag, inte så kreativt, men det får duga. Idéerna och ekonomin strejkar, så det blir vad man har hemma. Rätt okej ändå.

Har hittat världens sötaste finaste hund som jag vill ha. Ska försöka prata omkull sambon, så kanske. Vi får ta oss en funderare.

Nej, ska ta och laga lite mat. Hörs en annan dag

Tjingeling!

//Fiia

Du är mitt ljus, Älskar dig så otroligt mycket

Hemma igen efter en dag i syd

Åkte till Malmö vid elvatiden på förmiddagen, lämnade ett grått Halmstad och kom till ett lika grått, men kallare Malmö. Dock är det lite grönare på åkrar och gräsmattor där nere...

Medan Älsklingen var på möte fönstershoppade jag lite =) Månadens ekonomi tillåter inte så mycket mer, tyvärr. Letade på alla bokhandlar jag hittade efter en bok som Kärleken önskat sig, men den fanns ingenstans..."Vi kan ta hem den åt dig, om du vill" , mm, lätt att hämta den när jag har två timmars tåg till Malmö...Får kika i stan om dom kan ta hem den, annars får jag beställa via nätet!

Kvällen blir lugn, kanske någon film, och sen massa mys i soffan. Imorgon blir det en snabb sväng in till stan, så mycket annat blir det inte!

Ha en trevlig fredagskväll

Tjingeling

//Fiia


Oj vad tiden går fort

Idag firar jag och min underbara Älskling 21 månader tillsammans. Eller om man så vill, ett år och 9 månader. Helt sjukt vad tiden går fort! Känns som igår man var på väg till Rättvik för att möta denna underbara man, och nu sitter vi här, i en lägenhet i Halmstad, är sambos med delade utgifter och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går! Finns ingen man som min man =)

Veckan har varit lite upp och ner, började rätt okej, men tisdagen blev sängliggandets dag med ryggont. Det sitter fortfarande kvar litegrann, men är bättre i alla fall...

Imorgon blir det en dagstur till Malmö, Älsklingen ska skriva lite papper för ett jobb, och jag hänger med som sällskap. Ska kika lite i affärer under tiden. Sen får vi se om vi hittar på något mer när vi ändå är där!

Tjingeling

//Fiia

Kärlek som bara växer ♥

Min rygg dödar mig långsamt

Och det är fan inte skönt. Har sovit dåligt inatt pga mensvärk, och stannade hemma från skolan idag (kunde knappt gå, så ont gjorde det) Konstigt egentligen, för jag brukar knappt känna av det i vanliga fall...
Det har kommit och gått hela dagen, till och från, och nu vid fem tiden på eftermiddagen högg det till i ryggen, så nu sitter jag här med ryggskott och mensvärk. Ingen lyckad kombination. Hoppas på att vetevärmaren jag har mellan ryggen och soffan ska hjälpa lite, sen får jag väl trycka i mig lite knark innan jag försöker sova. Behöver åka till skolan imorron, oavsett om jag vill eller inte. Tyvärr....

Var ut på en stillsam promenad i solen idag, skönt var det, men hade varit ännu skönare utan all värk. Köpte potatis och så gjorde vi potatismos och stekt falukorv till middag. Gott, var längesen jag åt potatismos =)

Nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv, sen krypa ner i sängen

Tjingeling

//Fiia

Tack finaste Älskling för att du står ut med ynkliga mig i alla lägen! Underbarare man får man leta läänge efter, Älskar dig så otroligt mycket ♥

Tack...

...För att du alltid finns här för mig. Håller om mig när det är tungt, torkar mina tårar när det svämmar över.
Finaste underbara man, utan dig vore jag chanslös. Tack för att jag får dela livet med dig, med alla dess för och nackdelar.

Älskar dig så otroligt mycket!

♥ 070505 - Dagen då livet förändrades ♥

En söndag

Precis hemkommen från en solig men blåsig promenad. Skönt att komma ut, och ännu skönare när solen äntligen skiner. Hoppas att jag sugit åt mig massor av bra ämnen! Lagom kallt är det om man tittar på termometern, men med blåsten så blir det ännu kallare, inte så skönt.

Var uppe vid tio medan Älsklingen sov och satte en bröddeg, nu står dom i ugnen så det är snart dags för frukost/brunch. Gott! Nygräddat bröd är alltid godast...

Ska försöka plugga lite idag, orkade inte så mycket igår. Motivationen ligger på minussidan, och jag hoppas bara att jag orkar plugga så mycket att jag hamnar på godkänd-sidan. Ska ta tag i det sen. Måste fixa en annons också, men det blir nog enklare än att försöka plugga vin. Suck.

Ska kolla till bröden

Tjingeling

//Fiia

RSS 2.0