Det börjar närma sig...

Ja, dagarna går jäkligt fort nu!

Idag hade vi en kort lektion i morse, sen for vi till Rättvik med en del av klassen (den större delen hoppade av, tråkmånsar! Vi hade jättekul! ) för att först bowla, och sen äta lunch på Sjövillan! Jag trodde inte att jag skulle kunna bowla, pga foten, men jag testade, och det funkade någorlunda...Inga toppserier, men det kan jag heller inte kräva av kroppen vid ett sånt här läge...! Nöjd ändå!

For till Sjövillan sen, för en mycket god lunch! Åt pasta - en riktig höjdare faktiskt! Lunchen avslutades med trevlig "fika"stund på terassen, med solen gassande över oss! Härligt!

Åkte tillbaka till Leksand, för att avsluta tre års idrottslektioner med en sista brännbollsturnering mellan HR3-klasserna!
Ruskigt jämt var det - trots att det andra laget var 3 fler än oss, och jag dessutom slog - utan att springa! Det slutade helt oavgjort, 42-42!

Hämtade upp mor i Tällberg, för jag snodde bilen i morse, å hon ville också hem =P
Sen har jag bara chillat omkring och tagit det lugnt! Tini skulle ringt mig nu på kvällen, men än har det inte tjingat till i telefonen...hon har säkert glömt bort det, snurrig som hon är... =P

Imorgon ska vi inventera förråden på Gästis - räkna alla sockerbitar eller nått sånt =P

Tjingeling!

Kärlek, en känsla man sällan glömmer <3

Tisdag, Kryckor, Fika, Gossip Girl

Idag är det Tisdag och dagen har varit sisådär...Vaknade i morse och kunde knappt sätta ner foten, ont som fan! Fick plocka fram kryckorna, går så jäkla sagt att gå på hälen, och dessutom får jag sendrag hela tiden!
Åkte till skolan till åtta, skrev en utvärdering på religionen och Margareta bjöd på fika! Sen var skoldagen slut =S

Susann kom och hämtade mig (Tack!) så var hemma igen till tio... Har fixat färdigt mormors present så nu är den helt klar! Sen fixade jag till lite mat, blev faktiskt riktigt gott!

Har laddat hem dom 13 första avsnitten av Gossip Girl, och tittat på dom två första avsnitten...Än så länge verkar det vara en okej serie!

Imorgon ska vi till Rättvik med klassen och först bowla, sen äta lunch på Sjövillan! Kan bli trevligt, även fast jag nog får hoppa över bowlingen =( Kan ju knappt stå på foten, så hur ska det gå till? Får hoppas att jag är tillräckligt bra för att köra bil i alla fall! =P

Puss å kram!

/Fiia

Kärlek <3

Jag har lyckats igen...

Så nu hoppar jag runt på ett ben.... =S
Hade städat hundgårdar och skulle bara gå iväg med hinken, och för att undvika nässlorna skulle jag kliva på en spånplatta som låg där i gräset....Och i den spånplattan satt det tydligen en spik, som gick rakt upp i min fot! ONT!
jäkligt onödigt om man säger så...

Har städat en del sen jag kom hem idag, och sen varit ute hos hundarna ett bra tag...Skönt! (förutom avslutningen på utestunden....)

Nu ska jag nog bara hoppa in i duschen (på ett ben..) och skrubba mig ren! Sen är det sängen med huvudet före som gäller!

Tjingeling!

//Fiia

"I would do anything for love...."<3

Älskar dig så enormt mycket! Skulle behöva lite närhet nu i min ensamhet... <3

Blir så trött...

...på denna jobbiga skola! Kommer till skolan imorse och får veta att den enda lektionen vi skulle ha idag är INSTÄLLD, vilket alla andra fick veta förra veckan -  när jag var ledig... BLIR ARG! Hur svårt är det att skicka ut ett gruppmail till alla???
SUCK SUCK SUCK!

Så, nu har jag avreagerat mig lite....

Älskar dig! <3


Borde egentligen...

...inte sitta här och skriva, utan istället sova... Men har hänt en del i helgen, så tänkte jag skulle uppdatera lite innan jag släcker ner datorn!

I fredags packade jag upp en väska, och packade ner i en annan väska =P Var till kusin Jess och firade hennes födelsedag, sen kom Malin och hämtade upp mig! Efter x antal timmars bilåkande, stopp i Torsby för kvällsmat mm, så kom vi fram till Svullrya (någonstans i Norge... )
Lyssnade lite på ett föredrag av Karsten, "minglade" med lite hundfolk, och sen drog vi iväg för att hitta en campingplats! Hittade ett ställe som såg bra ut, hann lagom rasta hundarna, slå upp tältet och krypa in så började det åska och ösregna! En jäkla Tur!

Vaknade 05,45 på lördag morron, för då tyckte hennes majstät alexandra att hon skulle ut och rastas. Drog oss till strax efter sex, men sen fanns det ingen återvändo!

Utställningen gick relativt bra för vår del, största överraskningen var juniorhannen Blixten som slog alla förväntningar! Besvikelsen var det missade certet på Sirius, men det får helt enkelt tas någon annan gång =S

Kom hem vid halv tio tiden i går kväll, försökte titta lite på Eurovision, men höll på att somna...Ringde kärleken, men blev samma sak där, väääldigt tunga ögonlock...Deckade strax efter elva, helt utslagen!

Idag har vi varit till mormor på morsdagsfika, sen har jag klippt gräset och hjälpt syrran att bygga agilitybana! Jäklar vad Kiila tycker det är kul att busa runt på banan =D

Nu i kväll har jag enbart slappat, och pratat med älsklingen! Längtar som fan efter dig! <3

Nej, kudden kallar!

Tjingeling, sov gott!
//Fiia

Du anar inte hur mycket jag saknar dig! Önskar vi kunde åka iväg utomlands NU! men det börjar närma sig i alla fall... =P Kyssar på munnen, Älskar dig tokmycket! <3<3<3<3

Hem, packa om, åka igen =P

Ja, kom hem från Halmstad igår, efter två intensiva dagar! Totalt 16 timmar på tåg, en nästan sömnlös natt, och förhoppningsvis en givande intervju (kändes bra, men vad vet jag?), och nu har jag äntligen kommit hem igen. Vid elva rasade jag i säng, helt slut, och har sovit som en stock hela natten!
Skolan där nere verkar faktiskt himla bra - en massa kunskap som man absolut kommer att ha nytta av! Håller tummarna inför beskedet i juni, och sen får vi se om jag hamnar i Halmstad till hösten, eller hur livet ter sig annars...

Dagen idag har gått åt till att packa om igen, vid 17-tiden i eftermiddag åker jag till Norge med bonde-Malin (ja, hon som är med i Bonde söker "fru" ! ) ! Lite kul det där, ska pumpa henne på all information... =P
Ska dit på hundutställning, ska bli riktigt roligt att komma ut bland hundfolket igen, var ett tag sen sist! Ska ställa tre hundar åt henne, två vuxna å en juniorhanne...kan bli spännande, lillpojken har tydligen inte gått så mycket i koppel... =P Visar sig hur det går! Ska försöka komma ihåg att knäppa kort också, kameran är redan nerpackad, men det räcker ju inte...Får hoppas minnet och tiden är på min sida!

Nej, sista rycket med packningen, sen ska jag pyssla lite med mormors födelsedagspresent!

Tjingeling!!

//Fiia

Det var jäkligt nära att jag hoppade av i Västerås igår och åkte hem till dig! Om jag inte skulle åka bort idag så hade jag lugnt gjort det! Älskar dig så otroligt mycket! <3<3<3

Färdigpackad inför den låånga resan...

Imorgon bär det av då, mot Halmstad för ca ett dygns vistelse... Åker vid åtta i morron bitti, är framme vid fyra, sen åker jag hem igen vid tre på torsdag och är hemma vid elva... =S

Men men...hoppas bara att jag fått med mig allt jag behöver ha, är inte så mycket dock...Bara datorn, necessären och lunchen som ska packas ner!

Blir en trög resa, åtta timmar totalt....Tur att jag har datorn, och laddade upp med en ny bok innan jag åkte hem idag också...får se hur långt den räcker =P

Hem och vända på torsdag sen i stort sett, på fredan drar jag till norge med malin och vovvarna =P Ska bli skoj, hoppas bara på fint väder, och att den envisa förkylningen jag dragit på mig försvinner...Hostan är förjävlig...=S

Nej, nu ska jag stänga ner datorn och egentligen borde jag sova redan nu....Men ska prata lite mer med finaste! <3

Tjingeling!

/Fiia

Älskar dig <3<3

Halsont =S

Har så jäkla ont i halsen, slemmigt å dant....Kan knappt svälja! =S Skjut mig någon...

Jaha, helgen är över, och måndagen är här...*suck* Men kort skolvecka denna vecka, bara idag och imorrn, sen är jag ledig...Ska till Halmstad tidigt på onsdag morgon, och kommer hem sent på torsdag...Sen blir det Norge och Svullrya på fredag, och kommer hem därifrån på söndag...Full rulle!!

Inte mycket tid kvar till studenten nu, börjar närma sig med stormsteg...
Så här ser mina sista veckor ut... Inte för att ni behöver veta vad jag ska syssla med dom sista veckorna, utan mest för att jag själv ska få lite koll på vad jag har kvar att göra!
Vecka 21 (alltså denna vecka....)
Måndag Hemprov i naturkunskap för att väga upp till ett högre betyg, Kulturuppgift på hotellen
Tisdag Packa som en tok
Onsdag Åka till Halmstad 08,08 Framme 16,00 =S
Torsdag Intervju på IBR 09,15, sen hemresa 14,58 Hemma 22,47 =S
Fredag Packa om för att åka till Norge med Malin
Lördag Hundutställning i Norge
Söndag Hem från Norge, Mors dag

Vecka 22
Måndag
Redovisning kulturuppgiften
Tisdag Troligtvis prov på religionen, Islam
Onsdag Lunch med Hr- 3orna och Anneli
Torsdag
Fredag
Lediga från skolan, Intervju på Scott, Orsa 09,00
Lördag
Söndag

Vecka 23
Måndag
Studentfotboll, Solspray, Hämta balklänningen
Tisdag Frisören, Bal
Onsdag Studentgala, lämmna balklänningen
Torsdag STUDENTEN =D Vårpartaj med släkt och vänner!
Fredag Sveriges Nationaldag

Oohh, kommer vara helt slut efter det här!! Det kommer gå så jäkla fort fram till studenten, så kommer nog inte hinna med hälften av vad man vill... =S

Sen om man ser ännu lite längre fram så är det självklart Greklandsresan med Älsklingen som står högst upp på "att-längta-till-listan"! Längtar massor tills dess, allra helst när man sitter å planerar en massa, och tittar på vad som finns att göra där osv...Mys!

Nu ska jag försöka göra nå vettigt, inte sitta här å sega...Kanske finns nått skolarbete man kan göra!

Tjingeling!

Älskar dig enormt mycket, och det hoppas jag att du vet! Även fast jag kan vara tjatig ibland...KYSSAR!

//Fiia

Balklänning =P

Ikväll har jag varit och testat det sista inför balen! Var inte mycket som behövdes göras på klänningen, den skulle bara fållas lite...Nice! Slänger in en liten bild här nedanför... =P
 

Har gjort färdigt en massa skolarbeten idag också, så nu känner jag lite mindre panik =S Bussresan är i alla fall inlämnad nu, och broschyren ska bara skrivas ut och sättas ihop! SKÖNT! Det enda som är kvar den här veckan nu är prov i Fiskkunskap imorron...Hoppas det är lätt =D

Annars är livet rätt lugnt, har slängt iväg en massa ansökningar på posten idag, så får se vad det blir av dom... Vem vet var jag hamnar i höst?? Ska ju ner till Halmstad nästa vecka dessutom, så det är lite mycket nu...

Tänker en massa, om saker som är helt onödiga att tänka på...Och som jag dessutom inte kan göra något åt nu, eller ens behöver lägga energi på att tänka på precis just nu. Men inte hjälper det att veta det?? Life is not easy...

Kyss på munnen!

Tjingleling!
//Fiia

<3


Har alldeles för mycket att göra...

...Så egentligen borde man inte unna sig nånting förrens allt man SKA göra är GJORT.... Men gör man det man borde??? Aldrig....Här väntas det till sista minuten innan man gör det man borde göra, och så stressgör man det, och så blir det bara pannkaka av det ändå (visst, pannkaka är gott, men var inte riktigt så jag menade...)

Idag har det varit en seg dag, med hål mitt på dan...Utdraget! Men satt och jobbade med broschyren till hotellet då (ja, faktiskt så gjorde jag det jag skulle göra! =P ) så nu är den helt klar, ska bara skriva ut den i färg och häfta ihop den! Faktiskt riktigt nöjd!

Efter många timmars traglande med tråkiga lektioner fick jag äntligen åka hem, och då tog jag en tur med hundarna och fyrhjulingen, riktgit skönt att komma ut!

Imorgon ska jag testa det sista på balklänningen, ska bli spännande! Hoppas att den fortfarande passar... =P

Nej, nu får det vara slut på datorande idag!

God Natt!

Älskar dig! <3

Räknar ner...

...till studenten! Är inte långt kvar nu, kommer bli sjukt stressigt sista tiden! =S

Gårdagen spenderades först hemma, pysslade lite ute i solskenet, städade hundgårdar, planterade örtväxter och myste i solen. Vid fyra for jag till Leksand och hämtade upp Sara, och sen bar det av till Ejendals Arena och jobb!
2300 personer i varierande åldrar, från Nordens alla hörn, men samtliga tillhörande Clas Ohlsons anställda, samlades på företagets 90 års jubileum. Mat, underhållning och samvaro stod på programmet, och det fick dom med råge! Mycket slit och släp blev det, mycket tjat om "Dansa inte på borden, dom går sönder!!!!" , och en j*vla massa tomma ölflaskor =S
Middagen flöt riktigt bra faktiskt, 42 gäster hade jag och Magnus att ta hand om, och det tycker jag faktiskt att vi gjorde bra! Hade bord närmast scenen, där alla "höjdare" inom Clas Ohlson satt, så lite krav hade vi på oss!
Men det gick fett bra, som Magnus sa! =P

Efter middagen öppnade baren, och vi släpade bort alla bord för att få till ett dansgolv! Knökfullt med folk var det, och rätt runda under fötterna var dom också...fick ett och annat erbjudande om diverse saker...=P Men fick även massa credit för vårat arbete under kvällen! Kul att höra!

Som surprise artist hade dom hyrt in The Ark, så nu har man sett dom live också....Men han är gräsligt ful, Ola Salo alltså...Raka av dig skägget!! Men dom var bra, och dom drog med publiken!

Efter mycket plockande och sorterande av flaskor fick vi till slut åka hem, vid halv tre eller nått... Skjutsade hem Sara igen, och fick sällskap av Madde till Insjön.. tio över tre la jag huvudet på kudden och slockande direkt!

Fick sova till halv elva idag, vaknade lagom såsig i huvudet efter igår... Åt en snabb frukost och åkte till Borlänge med mor och syster sen! Hittade äntligen en studentklänning jag är riktigt nöjd med! Nu är det bara skorna som fattas....=S Det blir inte lätt.....

Vet inte vad jag ska tycka...Vill jag verkligen? Hur kommer det kännas???? Fan, allt är så svårt....

Nu ska jag plugga lite drinkar, allt sitter inte än.....Prov imorrn på 40 drinkar =S Rädda mig!!

Tjingeling!
/Fiia

Älskar dig mer än nånsin...Kom på mig själv att önska att du skulle finnas hemma och vänta på mig igår när jag åkte hem från jobbet...Istället finns du 18 mil längre bort...J*vla avstånd! Längtar massor tills vi ses igen!!

En lugn fredag kväll...

...ja, lugn har den varit, och det har faktiskt varit riktit skönt! Skulle egentligen åkt på kubbturnering med Hotell och Restaurangprogrammet ikväll, men orkade inte släpa mig dit =P Blev en hemmamyskväll med familjen istället!

Idag har jag varit några timmar i köket och lagat scampi, sen har jag spenderat två timmar på Siljan i en kanot! Riktigt trevligt faktiskt! Lite färg på axlarna har jag fått också...

Sen har jag bakat tårta också, L-G och Solan kom hit och bastade, och L-G fyllde år...Så chokladtårta blev det! Riktigt gott med hallon till =P

Imorgon är det jobba som gäller, från klockan fem och framåt! 2300 gäster ska ha tre rätter med tillhörande dryck....*SUCK* Men men, jobb är jobb, och det ger en del pengar! Och pengar går ju alltid åt...! Konstigt nog...

Får se när vi kommer därifrån, har satt upp mig på att jobba tills dansen är slut - ca klockan 02,00...Hemma till 3 kanske? Får se om Nettan blir kvar så länge, lovade att skjutsa hem henne om det behövdes...Det visar sig!

Nu ska jag vara social! Tjingeling!

//Fiia

Och ja, jag skulle kunna säga det hur många gånger som helst....Önskar j*vligt mycket att jag låg i din säng just nu! Mer än du nånsin kan tänka dig.... Älskar dig <3

Lika hopplöst förälskad nu som då...

Jaha, då har vi passerat mitten av arbetsveckan, och det är bara två dagar kvar! Eller tre i mitt fall, ska jobba på lördag så det blir bara en dag ledigt!

Igår var jag och mormor till Västerås och shoppade järnet =P Inte alls egentligen, inhandlade lite saker åt herrn i huset på Biltema, och sen blåste vi rakt genom stan till Ikea och gjorde slut på pengar där. Köpte en del ramar, ljus, glödlampor och lite småpyssel! Köpte även en hylla åt kärleken! När vi ätit lunch och handlat färdigt allt annat vi kom på så for vi ner till Enköping för att lämna hyllan hos Älsklingen. Blev verkligen ett kort besök, fikade bara, pratade lite strunt och sen for vi...  =(
Hade gärna stannat mycket längre, men mormor ville komma iväg hemåt... =S Sånt är livet...

Idag har jag haft en gåguidning, gick faktiskt över förväntan! Inte alls så nervöst som jag trodde det skulle bli, och kom nästan ihåg allt utantill...! Alltid nått!
Nu på kvällen har vi varit på lydnadskurs, och det gick kanonbra idag! Cindy skötte sig superbra (Kiila också!) och vi fick briljera lite med fritt följ på slutet =P Peter (ledaren) tyckte att alla skulle träna på det till nästa gång... =P

Imorrn har vi kvällsöppet på skolan, vet inte alls hur många gäster vi har, men blir nog rätt många...brukar bli det! Men men, inte så många skoldagar kvar nu! 19 stycken om jag inte minns fel...Eller 16 i mitt fall, kommer vara ledig minst tre dagar!

Nehepp, nu ska jag hitta på nått! Fortsätta prata i telefonen kanske....

Tjingeling!

//Fiia

"Lika hopplöst förälskad Nu som Då
Har samma glödande känslor
Det är bara så"

Älskar dig så sjukt mycket! <3<3<3

Ikea imorrn då!

 Ja, imorron bär det av till Västerås och Ikea med mormor! Rauno ville att vi skulle handla på Biltema åt honom, så då fick det bli Västerås och inte Valbo den här gången! Ska inhandla lite småpyssel, får se vad det blir!

Idag har varit en lång dag, även fast skoldagen var kort. Började med hotell i morse, och med ett slutprov i den kursen...Så nu har jag avgjort betyget... =S
Sen kollade vi på en kort film om cognac på drycken som vi fick ta tidigare, och sen var skoldagen slut!
Placerade mig på centralbibilioteket med en hög historieböcker om Leksands Noret och Norsgatan. Plitade ner en hel massa fakta om gamla byggnader, och gick sen på promenad för att se dom i verkligheten också! Lite häftigt vad mycket gamla hus som står överallt utan att man tänker på det! =P

Satt många timmar i solen och läste och bara njöt! Våren är verkligen här! Så jäkla skönt!

Idag har även jag och Älsklingen varit tillsammans i ett år, vem kunde tro det när jag fick den första flörten för över ett år sedan? Vem kunde tro det när jag själv tvivlade och förnekade vad jag kände?
Jag är glad att jag tog mitt förnuft till fånga, och att jag vågade ta steget ut till ett första möte! Annars hade jag troligtvis inte setat här idag och längtat som en tok efter mannen jag pratar i telefon med, eller ens skrivit detta blogginlägg...Ja, jag är helt enkelt glad att min underbara pojkvän skrev till mig den där dagen i Februari förra året, och att jag var klok nog att svara! Älskar dig så sjukt jäkla mycket, finns ingen så underbar som du! <3<3

Nej, nu ska jag sortera lite kort....

Tjingeling!

//Fiia

Kyss på munnen!

Saknar!

För drygt en timme sedan åkte kärleken iväg med tåget ifrån Borlänge, och jag saknar honom redan så enormt mycket! Blir så tomt när han åker härifrån, en stor del av mitt liv försvinner! Och dessutom vet jag inte när jag får träffa honom igen... =S

Helgen har varit mysigt underbar, med massor av olika upptåg!
I onsdags kom kärleken hit, och vi var upp till sjön för att kolla på brasan där. Det hade kunnat sluta i katastrof, men det behöver vi inte nämna här....=S
På torsdagen åkte vi med mor och Rauno till Tyllsnäs och hjälpte dom med det sista av veden, skönt att den är klar så tidigt i år! När jag någon gång i framtiden köper hus så ska jag INTE ha en vedeldad panna....!!
Senare på kvällen var vi på lydnadskurs med hundarna, och det går bättre och bättre!

Fredagen ägnades åt Rättviks marknad, dock bara några timmar mitt på dagen. Gick runt knektplatsen ett varv, köpte några filmer och lite godis, samt langos, och sen for vi hem! Var nästan som ett årsjubileum för oss, det var trots allt där allting började för drygt ett år sedan... <3
När vi kommit hem städade jag lite, och sen kikade vi på film, åt god mat, och umgicks med familjen!

I går var vi till mormor och hjälpte henne med allt möjligt hon ville ha hjälp med, åt lunch med henne, och sen for vi hem. Tvättade innehundarna, för Cindy tror att allt som luktar pyton ska man rulla sig i.... =S
Jag och Älsklingen fick sen sköta grillningen inför middagen (eller ja, Älsklingen grillade och jag hejade på =P  ) och sen avnjöts en ljuvlig middag till underhållning av Körslaget!

Dagen har ägnats åt lite allmänt pyssel, städat lite hundgårdar, borstat vinterpäls, städat bilen och en massa mer småtrams! =P Lite mys i solen hann vi med oxå.. <3

Nu sitter jag här själv igen, ska nog sätta på en riktigt sötsliskig kärleksfilm för att trösta mig själv lite...eller så blir det precis tvärtom...Visar sig..

Imorgon är en riktigt stor dag, Älsklingen och jag har då varit tillsammans i ett år! Hurra för oss! =D Måste bara säga att det varit det mest underbara och händelserika år jag någonsin haft! Trivs så oerhört bra ihop med honom, finare kille kan man inte få! Vad som än händer, mig blir du inte av med....! <3<3<3<3<3

Tjingeling!
/Fiia

RSS 2.0