Jag är såld!

Herregud!

Har haft besök av min far,hans fru Anki, samt hennes son Jocke idag. Dom kom förbi på lite fika, och hade med sig en super häftig present! Ett Wacom-bord! Och jösses vad kul det är att sitta och pilla med! Blir en hel del ritat i Photoshop =)
TACK!

Tur att man bakat en del, det var uppskattat! Alla kakorna och bullarna gick åt...

Linus fick lite tuggben samt en pipleksak av Anki, och pipleksaken har vi fått gömma, annars skulle vi vara schizofrena vid det här laget...

Imorgon bär det av till Orsa över dagen för att hälsa på Älsklingens mor och äta lite god mat...Blir nog en snabbis förbi jobbet för att fixa lite kassor också!

Nej, nu ska jag sluta blippa på bordets tangentbord, tar sån tid att skriva.

Tjingeling!

/Fiia

Tisdag 21 Juli

Snart är även juli slut. Tiden går så fort... Nu har vi bott här uppe i Dalarna i tjugo dagar, vart har tiden tagit vägen?
Är fortfarande lite pyssel med lägenheten kvar att fixa, men det får bli när orken och viljan infinner sig.

Jobbet rullar på, vissa dagar har vi bra mycket mer att göra än andra, men det är ju så det är. Jobbar fram till torsdag kväll, sen är jag ledig fem dagar, bland annat över min födelsedag. Ska bli otroligt skönt! Lite extra ledighet tackar jag inte nej till!

Senaste dagarna har förmiddagarna bestått av massa bakning, har gått in för att fylla frysen med gott bröd och kakor (till sambons stora förtret...=P ) Har man en stor frys så måste man ju utnyttja den också, i alla fall enligt min mening =)

På fredag morgon ska jag in till Leksand och klippa mig, funderar på om jag ska sova hos mor mellan torsdag-fredag så jag slipper åka hela vägen hem sen på torsdag kväll efter jobbet... Får se, men det lutar åt det! Nackdelen är ju att jag inte får vakna hemma på min födelsedag, men det överlever jag nog!

Nej, nu ska bullarna in i ugnen!

Tjingeling

//Fiia

Söndag 12 Juli

Och det rullar på!

Har jobbat en vecka, måndag-fredag i restaurangen, och nu i helgen har det varit receptionstjänst! Omväxlande och kul, men det ska bli skönt med lite ledighet på onsdag! Lutar åt en tur till Orsa, är ju yra, så kan bli kul! Ska i vilket fall som helst förbi hemma hos mor och klippa gräset, för som det ser ut nu så ska det bli fint väder igen till mitten av veckan! Man kan ju hoppas, men jag tror inte på det förrens jag ser det =)

Annars är allt bra, lite tråkigt att jag inte har mer tid till att vara hemma med Älsklingen och Linus, men jag antar att man vänjer sig. Man får utnyttja den tid som ges istället!

Lite mys i soffan, sen sovdags!

Tjingeling

//Fiia

Söndag 5 Juli

Så, nu har vi snart fått ordning på allt i lägenheten, lite småfix kvar bara! Är skönt att vara hemma i Dalôm igen! Hela veckan har varit extremt hektisk, i tisdags åkte vi från Halmstad och var hemma hos mor vid 2-tiden på kvällen. På onsdagen blev det uppgång tidigt, och att fara till Falun och kvittera ut nycklarna till lägenheten. Sen var det ett evigt bärande av grejer! Kvällen avslutades med grillning hemma hos mor och Rauno. Systeryster följde med hit och sov över.
Torsdagen ägnades åt uppackning av grejer, lite mathandling mm. Köpte 3 lådor med jordgubbar som jag och mor gjorde sylt av.

I fredags åkte vi till Orsa och hälsade på Älsklingens far m. familj, åt gott och hade det väldigt trevligt! Fick möbler till balkongen samt lite lampor, det tackar vi för! Blev en sen kväll, och på hemvägen hamnade vi mitt i Dalhalla-trafiken och världens regnskur...

Igår var jag med mamma till mormor och hämtade en frysbox vi fått, samt hjälpte henne att plocka ur friggeboden. Väl hemma var vi iväg och tittade på ett vitrinskåp, men det var lite väl dyrt, så vi hoppade över det. Fick en byrå av mormor som passade fint i badrummet! Tack!

Idag har inte många knop gjorts, har knytit om en matta jag lagt i hallen, bakat en sockerkaka och latat mig i solen på balkongen med en bok. Nu väntar vi på Älsklingens mamma + syster med pojkvän som skulle komma förbi en sväng och hälsa på lite senare. Kul!

Ska nog hitta nått att äta, känner mig lite småhungrig...

Tjingeling

//Fiia

RSS 2.0