Söndag

Idag vaknade jag med värre hosta än någonsin. Fyfan säger jag bara, hostar slem så det river i hela halsen/lungorna. Hoppas innerligt att det blir bättre till imorgon, för sämre start på praktik kan man inte få!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, i alla fall känns det så. Läst på lite på Fridolfs meny, setat alldeles för mycket framför datorn, läst lite, gjort fiskbiffar (på fryst alaska pollock, gick jättebra! Blev som fiskpinnar i konsistensen, men f*n så mycket godare, och utan minsta tillsats av äckliga ingredienser) och bakat chokladsnittar. Okej, lagat mat var väl bra, och kakbaket också, men mer då? Hmm....Nej, inget vettigt alls. Skärpning. Men det var ändå väldigt skönt att inte göra nånting. Aja.

Imorgon är första dagen på praktiken, börjar vid fem och slutar någon gång vid midnatt. Ska bli spännande! Väldigt nervöst också...Man vet ju aldrig vad dom kräver av en.. =S
Men det ska nog gå bra! Med positiv inställning brukar allt fixa sig!

Tjingeling

//Fiia

Du är allt ♥

Pepparkakeland!

Ja, nästan i alla fall! Har precis avslutat kakbaket, blev ca tre plåtar med pepparkakshjärtan! Orkade inte pilla med och göra gubbar och gummor, för att sen få dåligt samvete för att man biter huvudet av dom sen när man äter upp dom...Nä, hjärtan blev det! Riktigt fina, och faktiskt goda med! "stolt"

Chokladbiskvierna igår blev också kanonbra, dock hade det kunnat vara lite mer smörkräm på dom...Men jag följde receptet, och där var det bara så mycket smörkräm, men nästa gång kan jag göra 1½ sats med kräm! Annars blev dom riktigt fina, och goda också... Saffransbullarna blev bra dom med!

Dagen ska ägnas åt att ta det lugnt, slå in lite julklappar och pyssla lite här hemma. Sen blir det nog en film!

Ha en bra lördag!

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig ♥

Julstök!

Lussebullarna står på sista jäsningen och ska in i ugnen om sex minuter... Gissa om det kommer dofta gott här hemma sen! Tänkte jag skulle baka chokladbiskvier på den mandelmassa som är kvar, får se om jag lyckas =)
Har aldrig bakat sånna förr, har bara minnen från mormor när hon bakade och alltid hade biskvier i frysen att ta fram. Härliga minnen!

Annars så är det lite annat julstök, plockar och fixar i hela lägenheten, ska sätta upp ljusstakarna lite senare, och sen krypa upp i soffan med filten, en bra film och nybakta bullar. Mys! Det enda lilla som skulle vara som pricken över i:et vore att ha kärleken här. Men, bara två veckor kvar, så får vackert stå ut! *längtar*

Nej, nu ska bullarna gräddas!

Tjingeling

//Fiia

Slut

En helt underbart vacker låt! Tillägnad alla som betyder något speciellt för mig ♥



Sådär, nu är sista veckan avklarad, och även sista proven. Mådde fullkomligt skit imorse när jag vaknade, så höll mig hemma från spanskan och sov några timmar till. Åkte in till vinprovet, och jag lyckads i all fall få minst godkänt på ena delen, den andra blev helt orättad. Hoppas på ett godkänt där också. Men kan ju säga att jag aldrig mer vill göra ett prov med ett huvud som dunkar, en hals som knappt går att svälja med, och febersvallningar. Aldrig.

Efter lunchen hade vi lite glöggprovning, julklappsutdelning och mys. Trevligt var det! Lite underlig känsla att man inte kommer träffas på fem veckor, men det är skönt att slippa själva skolarbetet. Tre veckors praktik, och sen två veckors ledighet med en resa hem till Dalarna inplanerad. Kommer bli skönt!

Var bort till Eurostop och storhandlade nu på kvällen, lite julklappar, massor till julbaket, och lite annat nödvändigt. Så har gjort pepparkaksdegen idag, och imorrn blir det lussebullar. Pepparkakorna får nog vänta till på lördag så degen hinner ligga till sig lite extra. Dom säger dom blir godare då...

Nu ska jag lata mig i soffan, dricka ingefärste och titta på tv...Sämre torsdagskväll kan man ha....En bättre också!

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig ♥

Tisdag, två dagar kvar

Sen är det vinprov, julavslutning med glöggprovning, och sen blir det praktik. Trevligt! Mindre trevligt är ju vinprovet på torsdag, men hoppas att det ska gå bra...

Fick tillbaka räknedelen på ekonomiprovet, fick två poäng från full pott = Starkt VG! Ekonomi är i alla fall något jag INTE tycker är svårt, tack och lov för det! Teoridelen får vi inte veta innan Lia:n, så det resultatet ska dom maila ut, liksom resultatet på på torsdagsprovet, och Bourgogne-provet...Hoppas att man bara får positiva besked, annars kan det bli en tråkig jul...
Men men, håller tummarna!

Imorgon ska vi jobba med företaget hela dan, ska sätta ihop designen på menyn, hoppas att det blir så bra som vi tänkt oss! I sånna fall blir det jäkligt snyggt...

Fick hem sånna där julkortspåsar idag, måste fundera på om man ska skicka några julkort iår...Är ju väldigt uppskattat av dom som får dom, så får väl se hur jag gör. Eller snarare vi! =D

Längtar till helgen, då alla prov är överstökade! Ska storhandla, baka och mysa heela helgen =) Ja, inte storhandla då, det blir på torsdag... Ska kika efter lite julisar också när jag ändå är ute! Något litet blir det nog att man ger bort!

Nej, back to plugg! =S

Tjingeling

//Fiia

Love you ♥

Måndag vecka 48

Och en hel massa pluggande att fixa till på torsdag. Suck. Fick två områden till idag som ska pluggas in, plus dom två vi redan har fått. Blir bara mer och mer....=S

Planerar inför helgen, storhandling och julbak hade jag tänkt mig! Lussekatter (på mitt och mammas vis!) pepparkakor (helt hemgjorda, för första gången ska jag göra degen helt själv...) Sen ska jag ställa upp ljusstakarna, vilket inte tar speciellt lång tid, men ändå! Ska damma av lite i lägenheten också, dammsuga, torka och bädda rent i sängen. Och sen ska jag krypa upp i soffan, dra filten runt mig, dricka ett glas iskall mjölk, äta en nybakad lussebulle, och hoppas på att julstämmningen infinner sig. Hoppas kan man väl alltid göra? Julkänslan kommer nog inte riktigt infinna sig så länge jag är helt ensam, blir nog lite bättre när kärleken kommer hit, och helt bra blir det nog först när jag kommit hem till mamma, hennes julmat och julgranen. Blir ingen julgran här inte, ingen ide när vi inte tänker vara hemma. Får hänga dom få julkulor jag har i "palm"blomman =) Kanske inte så snyggt....Får ge mig ut på jakt efter lite granris att pynta med!

Aja, imorrn får man äntligen pengar, bra att fylla upp kontot igen. Men med tanke på att Mallorcaresan ska betalas i januari/februari så måste det hållas hårt i pengarna...tyvärr...

Nej, läsa igenom vinet en gång till, sen krypa till sängs med min bäste vän = vetesäcken. Det näst bästa efter mänsklig kroppsvärme!

Tjingeling

//Fiia

Viss kärlek är som kraftiga Bordeaux-viner; de mognar och blir bättre och bättre ju längre dom vårdas.
Älskar dig! ♥

En skolvecka kvar

Yes, en skolvecka kvar, sen praktik tre veckor, och sen äntligen juluppehåll! Jippie! Och under den tiden flyttar Älsklingen hit också. Livet är härligt!

Igår var jag hem till Alex en sväng och vi gick en promenad tillsammans, lika härligt väder som i fredags! Sen blev det the, gratisglass, och lite pluggande av Loire och Alsace. Tror att det mesta sitter, men får fortsätta tragla ett tag till...Sen ska Rhone in också, och det kan bli lagom roligt.... =S

Sov riktigt läänge idag, låg och drog mig ett tag, alltid lika skönt! Tyvärr vaknade man ju ensam, vilket var j*kligt tråkigt.. Men men, biter ihop och blickar framåt...

Har precis frostat av frysen, jävlar vad is det var i den! Men nu är vi lite energisnålare när isen försvunnit!

Nu ska jag ge mig ikast med pluggandet, wish me luck...

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig finaste ♥♥

Lonely night

Urinvägsinfektionen ger sig! Häller i mig tranbärsjuice med pressad lime i, kanske inte världens godaste, men uppenbarligen gör det nytta! Det tackar jag för!

Dagen börjades med en låång promenad i det härliga friska vädret, strålande sol, klarblå himmel, 3 minusgrader och nästan lite halt på gångbanorna! Men skönt var det!

Sen har det blivit lite pluggande, pysslande med företagets logga i photoshop, och massa latande framför datorn och tv:n. Just ja, hann med att diska och laga mat också... =)

Morgondagen ska ägnas åt Alsace och Loire-dalen, plugga plugga plugga... Ingen höjdar lördag, men vad ska man göra när man har prov på torsdag då? Nä, tänkte väl det, lika bra att ta tag i det direkt. Ska banne mig sätta sista provet innan uppehållet också! Så lika bra att köra hårt!

Annars så är denna kväll väääldigt ensam, Älsklingen har annat för sig än att prata med mig...Så får sitta här själv med min tv och uggla. Men men, ska inte klaga, han flyttar snart hit. Tack och lov för det, för detta avstånd tar knäcken på en. Fler månader såhär hade nog inte funkat. Jag är glad att det inte blir så! Ska bli så himla härligt att dela liv med den mannen, min stora kärlek! Längtar som fan till luciahelgen...Mest för att han flyttar hit då, men lika mycket för att det då bara är en vecka kvar till jag får ta en tur hem till Dalarna över jul. Ska bli skönt att slippa denna blåsiga stad för ett tag! Trivs jättebra vad gäller stan i övrigt, men väder och vind är inte nådiga. Blåst konstant, och regn nästan lika ofta. Nej, det ska bli skönt att komma hem till snö och kyla, skidor hundar och familjen!!

Nu ska jag fortsätta titta på film, får se om jag orkar titta färdigt på en!

Tjingeling

//Fiia

Du vet att vad som än händer, vad du än väljer att göra, så står jag alltid bakom dig, jag kommer alltid finnas här och stötta dig! Älskar dig så otroligt mycket! ♥♥

Lång helg

Ja, denna helgen blir lång, och förhoppningsvis ska jag vara så diciplinerad och plugga en del. Får se hur det blir med det helt enkelt.
Igår satt vi hela företagsgruppen och pluggade från 10 till 17, och fick allt pappersarbete klart, riktigt skönt! Bara själva "klippandet och klistrandet" kvar på menyn, och det fixar vi på onsdag!

Sen blev det en myspratfika på Morfars med en del folk ur klassen. Trevligt!

Haha, alldeles nyss regnade det som fan, nu skiner solen igen, mysko väder!
Har lyckats dra på mig en urinvägsinfektion, som inte visar sig på vanligt sätt, så utan mamma hade jag trott att det var mensvärk. Har inte haft mensvärk sen jag började med p-piller för fyra år sen, så blev väldigt paff när jag helt plötsligt kände av det. Men när det inte gett med sig till igår (tredje dagen) så berättade jag för mamma, och hon sa direkt att det är urinvägsinfektion...suck, kul kul..Men ska ta en tur ner till Ica och köpa tranbärsjuice bara jag orkar släpa mig ur soffan. Än så länge är vetesäcken tillräckligt för att få mig att sitta kvar en stund till.
Det blir nog bättre till slut.

Nästa helg är det första advent, har tänkt att jag ska baka både lussekatter och pepparkakor då! Mys på hög nivå, får se om jag lyckas plocka fram lite julmusik också =P Alla julskivor är kvar hemma hos mamma, så måste endera köpa nya eller fula och tanka från nätet...Får se hur  mycket pengar jag har, det avgör! Sen hade ju lite sällskap inte varit fel, men får vänta två veckor till på det. Bara tre veckor kvar nu, och dom kommer gå sjukt fort!
Den första december börjar dessutom min praktik på Fridolfs, ska bli spännande, och även en hel del nervöst. Lite svårt att veta vad dom förväntar sig av mig!

Nej, ska släpa mig ner till Ica nu så jag blir av med skiten i ryggen...=S

Tjingeling

//Fiia

Kärlek kärlek kärlek <3 Älskar dig så enormt mycket <3

Spanskaprov, ekonomiprov, Ullared

Jaha, då har denna "skolvecka" gått, bara två klassrumsdagar denna vecka! Imorgon och på torsdag har vi självstudier och ska arbeta med företagen, blir nog bra! Fick tillbaka spanskaprovet igår, och lyckades få godkänt i alla fall. Idag har vi haft ekonomiprov, och det kändes i alla fall som att jag var relativt säker på!

Efter skolan idag for jag, Ann-Sofie, Alexandra och Lisa till Ullared och Gekås för lite shopping, kul var det! Blev en massa tråkiga nödvändiga saker, några filmer till Älsklingen, lite fotopapper och annat smått och gott. Trevligt var det i alla fall! Avslutade trippen med en pizza på Stantons i Ullared, och sen bar det av hemåt igen.

Imorgon ska vi träffas med företaget vid tiotiden, jobba gärnet hela dagen och förhoppningsvis bli klara med allt vi behöver göra innan juldeadlinen. Vore skönt!

Helgen (redan börjat tänka på helgen, något fel då? ) vet jag inte vad jag ska ägna åt, skulle vilja åka till Wapnö på julmässa, men har ingen bil/skjuts/ eller lust att åka buss. Så det blir nog inget av det. Får hålla mig till pluggande av vinkunskap, långkok av stek (om jag tar den i helgen, annars blir det luciahelgen när alla flyttnissar kommer =) och mys i soffan framför någon film. Hoppas det går nån bra eftermiddagsfilm på lördag!

Tjingeling!!

//Fiia

Älskar dig min finaste ♥♥

081115 - Lördag

Nu är det lördag igen... Idag har jag varit till Alex och hämtat min cykel som David lånade i torsdags. När jag ändå var i stan, så passade jag på att storhandla på Ica Maxi. Mycket grönsaker blev det, samt lite färsk fisk, och keso. Köpte färsk lax, en del stoppade jag direkt i frysen, resten har jag gjort panerade fiskbiffar på. Helt ljuvliga blev dom! Så enkelt att göra, och mycket godare än all form av köpt panerad fisk. Gott gott!

För tillfället har jag fastnat framför tv:n, tv4 och Sex dagar och Sex nätter. Vet inte alls om den är bra, men lite lagom tidsfördriv är det!

Tjingeling!

//Fiia

En månad kvar. Skrämmande till viss del, men gud vad jag längtar! Älskar dig!

Helg igen

Nu är det äntligen helg igen, veckan har gått otroligt fort! Igår var vi ett gäng som träffades här hemma hos mig, bakade pizza, drack öl och cider och pratade strunt om allt och ingenting. Riktigt riktigt trevligt var det, vi får definitivt göra om det! Blev lite sent, så är lagom seg idag, men det var det värt...

Bordeaux-provet fick vi tillbaka redan igår, lyckades klämma till ett VG, men på Bourgogne-delen blir det nog inte mer än godkänt efter dom små rättningar vi gjorde tillsammans. Men är klart nöjd ändå, med tanke på att Bourgogne är det svåraste vinområdet som finns...Ungefär! =) Spanskaprovet har jag ingen aning om hur det gick, det kommer visa sig...

Idag ska jag baka (har redan gjort degen, den står på jäsning nu) försöka mig på att plugga lite Alsace, vore skönt att få det avklarat. Är inte så mycket bara man väl sätter sig ner och börjar... Får se om jag orkar =)

Nej, ska hitta något att äta, har inte blivit någon frukost än...Drog mig ur sängen vid tio, duschade och diskade upp katastrofhögen med disk från igår, och satt degen, så det har inte blivit någon frukost än...Får se om jag hittar något gott, chips kvar från igår kanske? Nej, skojar bara, kan ärligt inte äta chips till frukost...då skulle jag nog spy...

Tjingeling!

//Fiia

Älskar dig finaste! Hade varit härligt att ha dig här igår...Eller gärna hela helgen! Saknar dig! ♥

Ett klarat, ett kvar

Vinprovet avklarat, sen hur det gick är en annan sak...Tror i alla fall att jag lyckats få godkänt, hoppas på det!
Värre blir det nog på spanskaprovet vi ska göra imorgon, har inte haft ork och tid till att plugga, har lagt all energi på vinkunskapen istället.. Hoppas att det inte ärr alltför svårt!

En liten tur till morfars blev det efter vinprovet, pluggade lite spanska och pratade mycket strunt! Imorgon blir det myspys här hemma med ett trevligt gäng, hembakad pizza och kanske lite vin...Trevligt trevligt! Det kluriga är att hitta sittplatser till alla, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.. =)

På fredag ska jag baka surdegsbröd, fördegen blir egentligen klar imorrn, men den får vänta till på fredag...Hoppas på att det blir ett gott bröd, bra mycket nyttigare än köpt! Läser en sjukt bra bok om tillsatser i maten, kommer inte ihåg nu vad den heter, men blir fan rädd för vad industrierna stoppar i maten egentligen. Ska ta en riktig räd och gå igenom skåpen sen och se vad det egentligen är man har hemma. Tur är i alla fall att man lagar det mesta från grunden, köper sällan färdigmat. Alltid ett steg på väg!

Ska nog krypa ner i sängen nu...

Tjingeling!

//Fiia

Älskar dig enormt mycket, även om det ibland verkar precis tvärtom. Är lite mycket just nu bara. Kyss på dig! <3

081111 Tisdag = Dagen innan domedagen

Imorgon är det dags för den andra stora tentan i vinkursen, denna gång på dom stora områdena Bordeaux och Bourgogne. Dom påstår att om man kan dessa områden, så kan man istort sett hela vinvärlden. Allting refererar till Frankrike och dessa områden, så jag hoppas verkligen att det stämmer, att jag klarar proven, och att man klarar resten av vinkursen också!

Sen på torsdag är det dags för spanskaprov också, även det det andra för kursen. Har inte pluggat någonting, har verkligen lagt all energi på vinet, så det kan bli kul att se hur det går...Får råplugga imorrn kväll...

Idag har vi haft Håkan Nilsson på besök, samt en vinproducent från Sydafrika. Mycket mycket intressant! Håkan är alltid lika rolig att lyssna på, oavsett vad han pratar om! Och vinerna från Raka i Sydafrika var det verkligen inget fel på, mums mums... =)

Tjingeling!

//Fiia


Älskar dig <3

Nu är det såhär

Angående kommentaren i förra inlägget. Klart jag är bitter. Vem skulle inte vara det om den man trodde var ens far inte visar det? Om jag överhuvudtaget hade betytt någonting för dig hade du försökt göra något åt detta. Försökt vara en pappa lite mer än vad du är nu. Eller hänger allting på mig? Är det jag, som dotter, som måste se till att relationen fungerar? Är det så det ska vara så får det vara så, jag orkar inte kämpa för att hålla kontakten med någon som inte verkar vilja. Om det vore det minsta lilla styrka i dig skulle du ringa och försöka fixa detta, inte sitta och kommentera anonymt på min blogg. Det är upp till dig.

Idag har vi haft spanska, börjar nerva lite inför provet på torsdag, men hoppas att det går lika bra som det gick sist! Sen hade vi vinkunskap, och tyvärr började vi med Alsace, vilket är lite jobbigt när vi inte har avslutat Bordeaux och Borgogne än. Men man får försöka koppla bort det fram tills på onsdag... Lite synd, eftersom Håkan kommer imorgon, man vill gärna lyssna på hans enorma kunskap!

Blev en fika på Morfars med det vanliga gänget, samt en hel del plugg, skratt och tok. Härligt! Planerande för en myskväll hos mig på torsdag blev det också, med lite mat, dricka och trevlig samvaro. Ska bli kul!

Nu ska jag titta på Design Simon & Thomas, plugga och sen ringa kärleken.

Tjingeling

//Fiia

Tack för att du står ut med mig, mitt liv och mina problem. Ser oerhört mycket fram emot att dela bostad med dig, oavsett var vi hamnar nånstans sen. Du är mitt allt <3

Alla fäders dag

Idag är det alla fäders dag. Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till den dagen, har ingen jag känner att jag kan kalla "pappa" på riktigt. Det finns en som kommer riktigt nära, och det vet han om. Är synd att man bor så långt hemifrån, mamma hade bakat tårta och allt, men är alldeles för långt att åka hem och hälsa på. Blir till jul istället, som känns enormt långt bort, trots att det inte ens är två månader. Och däremellan ska min Älskling hinna med att flytta hit också. Så tiden kommer nog gå fort ändå!

Vaknade vid halv nio imorse, solen sken så jag gav mig ut på en lååång promenad i den friska höstluften! Riktigt skönt var det, och det blev en riktig powerwalk! Hade gärna haft sällskap bara, men det var rätt skönt att vara själv också. Den stackars fågeln vi såg förra helgen satt fortfarande kvar på samma ställe, sörjandes sin kompis. Lyckades med mammas hjälp lista ut att det är en skarv. Dom är normalt ganska sällsynta, håller till vid kusten och dyker efter fisk i havet, så vad den gör alldeles själv vid en liten "sjö" i ett bostadsområde kan man ju fråga sig. Stackaren!

Sen har jag satt en grund till surdeg idag, så till nästa helg kan jag baka surdegsbröd, ska bli spännande!
Har även försökt mig på att plugga, men har så himla svårt att koncentrera mig, vet inte vad det beror på. Tänker bara på en massa annat oviktigt, och sen får jag inte in nånting ändå... suck!

Imorgon blir det en kort dag, börjar sent och slutar tidigt, skönt! Ska eventuellt haka på Alex och Ann-Sofie och plugga lite efter skolan, får se om jag orkar. Borde egentligen göra det, för då får jag åtminstone något gjort! Får se imorrn!

Ska göra ett nytt försök nu med pluggandet. See you another time =)

Tjingeling

//Fiia

Love at first sight <3

Vilka planer

Ojoj vilka planer man smider inför framtiden, hur ska man ha tid att genomföra alla? Flytta norrut och till hus, återuppta draghundsporten, bli rik, resa massor, få underbara barn och sen bli gammal. Bli gammal kommer jag bli hur jag än gör, så det är väl inget jag måste ha tid till... =)

Men tänk om man kunde genomföra allt man vill genomföra, få den där härliga gården jag vill ha, med stor tomt, bra träningsvägar och mycket snö. Att få återuppta mitt i särklass största intresse någonsin, draghundarna. Vad härligt det skulle vara!! Och sen om några år ha några småttingar tultandes omkring bland hundarna... Då vore drömmen uppfylld, helt klart! Vill nu, men är istället fast i denna blåsiga stad, utan hundar, utan snö och med plugg upp till öronen. Jag har själv valt detta, men har jag valt rätt?? Ibland tvivlar jag på mina egna val, men för det mesta känns det helt rätt. Detta är ju vad jag är intresserad av, men ändå saknas en så stor del av mitt liv, hundarna. Jag vet att det är helt omöjligt att skaffa hund nu, att ens tänka tanken är fel, men det är svårt att släppa den delen. Får bita ihop till nästa höst, vilket för tillfället känns som en hel evighet, då jag är utexaminerad. Förhoppningsvis med ett välbetalt jobb också. Det återstår att se.

Jag borde gå och sova. Känns som att jag bara skriver en massa svammel, utan rim och reson. Jag vet inte. Vet inte längre vad jag ska känna, knappt vad jag ska göra.

Älskar dig min finaste. Ser fram emot att dela framtiden med dig, att planera och genomföra en del av planerna tillsammans. Tack för att du finns <3<3

Gonatt på er,

//Fiia

Ja, jag grät

Som fan. Är bara att erkänna, bölade som fan när Danny dog. Eller mest när hon fick veta det. Så, se vilken vekling jag är, som gråter till film. Ha, kan alltid hitta något att gråta åt, så enkelt är det. Kan man gråta till Extreme Home Makeover så kan man nog gråta till allt. Eller? Är ändå ganska stolt över mig själv att jag höll mig vaken hela filmen igenom, brukar alltid lyckas somna, eller vad säger du Älskling? =)

Nu ska jag titta på Dansbandskampen på ettan. Snälla allihopa, rösta på LARZ KRISTERZ! Härliga killar som spelar musik som är härlig att dansa till! Så kom igen, skänk några kronor och rösta!!

Tjingeling!

//Fiia

Lördag

Vaknade med ett ryck när klockan ringde vid tio idag, sov så jäkla djupt. Drömde nått himla konstigt också, kommer inte ihåg exakt vad det var, men precis när jag fick en kram av någon så ringde klockan... Fick aldrig veta hur det slutade!

Pluggade en del på förmiddagen/ tidig eftermiddag, men sen började Pearl Harbor på fyran så blev ett avbrott för lite mys i soffan istället (även fast det inte är riktigt mys utan kärleken ).
Måste erkänna att jag aldrig sett filmen förut, så det borde ju vara dags nu! Slutar väl med att jag gråter, som vanligt...

Nu är pausen slut!

Tjingeling

//Fiia

Fredagsmyskväll

Ikväll blir det mys med lite onyttigt att äta, och tv-tittande inlindad i en filt! Får se vad jag ska titta på bara, Idol eller Dobidoo?

Tog i alla fall tag i städandet till slut, disken blev diskad, tvätten tvättad (till och med två maskiner!) golvet dammsuget... Känner mig lite duktig i alla fall, trots energi-fall! Lagade lite mat, blev riktigt stolt över resultatet, hemgjord gräddstuvad pytt-i-panna med stekta "sunny-side-up" ägg =) Gott som sjutton blev det! Tänk vad bra det kan vara att rensa kylskåpet ibland...

Nej, nu ska jag kura ner mig i soffan, blev ett kort inlägg det här!

Tjingeling,

//Fiia

Kärlek är som en blomma, den måste vårdas för att fortsätta leva <3

Regniga fredag

Suck, nu är det verkligen höstväder. Regnet strilar ner, himlen är blygrå, och det är lika mörkt som om klockan vore sex-sju på kvällen. Enormt lockande att kliva ur sängen på morgonen, enormt lockande att ge sig ut på en promenad ner till Ica. Eller inte. Får hålla mig inne istället, golvet behöver dammsugas, tvätten tvättas och disken diskas. Men var ska man hitta energin? Tror att den smet ut genom brevinkastet när morgontidningen kom. Ja, så måste det ju vara, för den fanns ju där igår. Tror jag. Eller? Hmm, bra fråga... Hoppas att den kommer hem igen snart, måste ta tag i pluggandet också.

Energi eller ej, igår var vi ett gäng som hamnade hemma hos Ann-Sofie och kikade på film, Dumpad, riktigt rolig film! Trevligt att avsluta skolveckan med lite samvaro!

Nej, ska väl försöka ta tag i tvätten i alla fall, maskinen är färdig.

Tjingeling

/Fiia

Älskar dig tokmycket! Min ängel <3<3

Och förresten, receptet på mortskakan är hemligt , så den får man komma hit och avnjuta. Bara att slå en pling och sen dyka upp!! Och trots att du skriver anonymt, så är jag inte dum.

Helt fantastiskt

Vad tiden går fort! För arton månader sen träffade jag för första gången mannen som förändrat mitt liv totalt. Mannen som fyller varenda en av mina dagar med kärlek, mannen som stöttar mig i allt jag gör. Mannen som om lite mer än en månad även kommer att bli min sambo. Mannen jag vill dela resten av mitt liv med. Mannen som...Ja,  jag kan skriva enormt mycket om denna man, min underbara kärlek, min Tobias. Älskar dig så otroligt mycket! Tack för att du valt att dela ditt liv med mig!

Idag har varit en lång dag, började åttafemton imorse med två timmar spanska...En aning tröttsamt, och en dubbellektion med ekonomi efter det var ingen höjdare. Tur att vi jobbade så mycket med företagen så tiden gick fort! Vi har nu fördelat avdelningarna inom företaget, och jag blev utnämnd till ekonomi och inköpsansvarig av resten av gruppen. Hade inte mycket att säga till om där, men trivs bra med ekonomi och siffror, och tycker faktiskt att det är kul. Så kör för det, allt är ju på låssas ändå! Alex och Patric skulle ha hand om matsalen och baren, och Tess har hand om köket. Jag hoppar in där det behövs helt enkelt! Blir nog bra!

Avslutade skoldagen med lite "skojvetande" på serveringen, gick igenom ca 35 olika glasmodeller, och lika många olika bestick. Mycket jag visste, men även mycket jag inte hade koll på! Intressant och lärorikt! Imorgon har jag faktiskt ingen aning om vad vi har för lektioner, spanska och ekonomi vet jag i alla fall...Men måste nästan vara en lektion till, undrar vad det är? Får kolla på schemat sen...

Nu ska jag leka lite med Photoshop! Beroende-framkallande program, helt klart...I veka stunder skyller jag på Tobias som fixade det åt mig, men har bara mig själv att skylla...Bad ju honom att fixa det =)

Ha det bra ni få som läser!

Tjingeling

//Fiia

Längesen

Var ett tag sen jag skrev några rader, så ska försöka sammanfatta lite sen jag skrev sist!

I torsdags kom Älsklingen hit, kvällen blev bara myspys framför tv:n. På fredagen så åkte vi till Flygstaden för att Tobias skulle klippa sig, tillbaka i stan gick vi hem i det otroligt mysiga vädret! Ägnade eftermiddagen åt att fixa lite med datorn, laga mat och bara umgås! Tack mamma för att jag fick en påse med grytbitar av älg med mig när jag flyttade, dom var riktigt goda... =)

Vi sov riktigt länge på lördagen, åt en mysig frukost och sen tog vi en låång promenad! Kanonfint väder, friskt och klart ute! Var ute nästan två timmar, gick förbi kyrkogården en sväng och tände varsitt ljus i minneslunden, handlade mat på Ica, och sen hem! Bakade lite bröd, målade ljuslyktor, Tobias löste korsord och sen lagade vi mat. Älsklingen ville bestämt ha klyftpotatis, och det var inget dumt val! Hemgjord klyftpotatis, kycklingfilé och bearnaisesås. Mums =)

Tyvärr så kom ju den där jäkla söndagen tillslut, trots att man försöker bortse från den... Älsklingen fick lov att åka hem, och jag fick gå hem till en tom lägenhet. Det kändes förjävligt, känner verkligen att det är med denna mannen jag vill leva mitt liv! Allt känns så rätt när han är här, vi funkar så bra ihop, tokar, busar, älskar, kramas, bara är.  Mår så otroligt bra när han är nära, när jag vet att jag när som helst kan få en puss eller kram. Vill ha det så jämt!

Får hoppas att tiden till flytten går fort som fan...Annars kommer det bli jobbigt...

Gårdagen förflöt ganska smärtfritt, provade lite viner i skolan, hade spanska, följde med Alex till Stadium, och sen åkte jag hem. Pluggade, fastnade vid photoshop, och pratade sen med Älsklingen.

Idag har vi haft Håkan Nilsson på skolan för föreläsning, vilken otroligt kunskapsfylld man! Om man bara hade hälften av hans kunskap, så skulle jag vara glad! Fick även tillbaka vinkunskapsprovet, och tro det eller ej, men jag klarade Vg-gränsen med ganska bra marginal! Så glad och stolt över mig själv! Nästa provvecka är nästa vecka, vinprov på Bordeaux och Borgogne på onsdagen, och sen spanskaprov på torsdagen. Veckan därpå har vi ekonomi-prov, så det gäller att ligga i... Varvar pluggande av vinkunskap med lekande med photoshop som Älsklingen var snäll nog att installera åt mig! Är så mycket kul jag vill göra, men har varken kunskap eller tid =)

Nu ska jag plugga vidare en stund innan det är dags för middag! Får se vad jag hittar på...

Tjingeling

//Fiia

Saknar dig sjukt mycket, från den stund du klev på bussen. Känns som en stor del av mig saknas när du inte är här, och jag hoppas att du snart kommer tillbaka med den saknade biten! Älskar dig så otroligt mycket!

RSS 2.0