Söndag 29 Mars

Hemma hos mor och alla andra i Dalarna igen. Längesen sist, men det känns skönt att vara här och hälsa på igen! Linus har funnit sig väl tillrätta bland alla andra hundar, Kiila är lite kinkig på honom, men det går nog över. Katterna tycker han ser lite läskig ut, dom har aldrig sett en så stor och mörk hund tidigare, så det är nog lite underligt. Det har blivit bättre på bara den lilla tiden vi varit här, så det blir nog kanon till slut!

Igår åkte vi till koppången, tanken var att vi skulle sova kvar och köra lite hund idag också. Men det var så kasst väder, kassa spår, och snorkigt stockholmsfolk i stugan, så vi bestämde oss för att åka hem igen. Blev en kort tur med våra 6 hundar, inkluderat Linus, och mer klockren i spannet hade han inte kunnat vara. Superduktig! När Tarja kommit med sina hundar tog hon 8, och jag tog fyra och så åkte vi en till sväng. Mamma och syrran tog innehundarna + Gorki och åkte en sväng med skidorna, och mamma blev superimponerad av Linus! Vilken kille! Koncentrerat drag framåt, och inga konstigheter. Härliga hund!

Idag har jag och syster bakat chokladbiskvier (bara för att hon ville veta hur man gör) och bullar. Har satt en surdeg också, ska inviga mamma i surdegsvärlden! Sen har vi varit ut en sväng i skogen och gått med hundarna, så dom har fått rasa av sig. Mjukt och jävligt i snön, men kul var det.

Ska snart krypa i säng

Tjingeling

//Fiia

Saknar dig underbara man! Lovar att Lusen saknar dig också =) Längtar faktiskt hem till dig... <3

Fredag 27 Mars - Dalaresa

Ja, då sitter man bara och väntar på att klockan ska gå. Åt frukost med Älsklingen klockan fem imorse, och sen har jag latat mig i soffan fram till nu. Vid halv tio ska vi ta bussen ner till stationen, och sen börjar vi den långa tågresan hem till familjen! Puh, kommer bli jobbigt, men jag hoppas det är värt resan!

Första stopp blir i Göteborg, 45 minuter får vi vänta där. Ganska lagom för då hinner grabben rasta av sig en del innan vi sätter oss på nästa långa etapp. Blir ett lika långt stopp i Örebro också, och i Ställdalen ska vi möta Anki och lämna min hårddisk som pappa ska kika på. Hoppas bilderna går att rädda!

Vid sex är vi äntligen framme i Borlänge, och sen är det bara bilresan hem till mor som saknas. Ska bli skönt när man är framme!

Ska snart smita in i duschen en sväng, packa ihop det sista, fixa matsäck och sen pallra mig till bussen. Skönt att det äntligen slutat regna i alla fall, vid fem imorse ösregnade det =S

Tjingeling på er, vet inte när jag skriver nästa gång!

//Fiia

Onsdag 25 Mars...

...och jag har redan bränt massor av pengar. Ja, CSN kom ju idag, och dom gjorde jag av med ganska fort =) Har äntligen köpt en mycket efterlängtad kamera! Så hoppas på kanonväder i helgen, så det blir många fina kort...
Har knäppt lite kort här hemma nu, men det hann bli mörkt innan batteriet var färdigladdat, så blir bara bilder med blixt ikväll.
Imorrn blir det bättre =)

Har även fått min deklaration idag, och den kompenserar mer än väl för mitt kameraköp idag. Härligt =D

Ska vara onyttiga och gå och köpa pizza nu, orkar inte fixa något annat...

Tjingeling!

//Fiia,

Tisdag 24 Mars = Pengar imorgon

Yes, imorrn kommer äntligen CSN-bidraget, men troligtvis går det åt fort. Som alltid. Är tur att jag har en så underbar sambo som lovat att betala det mesta nästa månad! Älskar dig!

Borde egentligen inte skriva här alls, borde plugga istället, men kan verkligen inte koncentrera mig. Gick en promenad med hunden för att få lite frisk luft och rensa hjärnan, men inte blir det bättre för det. Suck, prov imorrn och jag orkar inte plugga. Gaah, blir arg på mig själv, samtidigt som jag vet att det inte är någon ide att plugga när jag ändå inte kan koncentrera mig. Blir bara rörigt då.

Imorgon blir det troligtvis inköp av kamera, ska klura in i det sista om det blir så, men det lutar åt det hållet. *längtar* Sen ska jag börja packa lite smått, bäst det så man inte glömmer nått när man väl åker på fredag. Kommer bli tomt att vara utan kärleken, men desto skönare att komma hem igen sen. Kul kommer det bli att träffa familjen, kuligt kuligt =)

Ska försöka släpa mig ut i köket och diska, bänken är full igen...Det går så jäkla fort, är det nån som i hemlighet ställer dit disk åt mig? Hmm... Sen ska det rullas köttbullar! =D

Hepp,

Tjingeling

//Fiia

Älskling! - Att vänta på en så stor dag kommer bara att göra den stora dagen större!

Söndag 22 Mars - Stora Bakdagen

Jaha, söndag igen och helgen går mot sitt slut. Fort som sjutton går det, vad har vi egentligen gjort den här helgen? Hmm... Inget speciellt egentligen, umgåtts, latat oss i soffan och latat oss lite till. Igår bakade jag kolakakor (och fick en massa minnen på köpet, ganska trevligt) och idag har jag hittils bakat lantlimpor (dom sjönk ihop så, men smakar i alla fall gott! ) chokladbiskvier och nu står det en chokladsockerkaka i ugnen. Fick smält choklad över sen jag doppat biskvierna, så hällde det i sockerkakan istället för smöret. Får se hur den blir...

Älsklingen har parkerat sig i soffan och tittar på film efter film, tror jag ska ockupera sängen och titta på nått jag med... Valet står mellan några avsnitt av Grey´s Anatomy (jag vet, dom är gamla, men jag ligger efter, okej?) eller Twilight. Får se.

Chokladkakan ser helt okej ut nu när jag vickat upp den, får se vad den smakar sen...den hamnar troligtvis i frysen, kan va bra att ha på lut fall man får oväntat besök (synd jag inte har nå Gevalia hemma bara...)

Hepp, hitta på nått kanske

Tjingeling

//Fiia

Titta vilken fin Orkidé jag lyckats med!



*stolt*
Har fått för mig att det är svårt att få orkidéer att blomma igen, men tydligen trivs den i mitt köksfönster =) Fick den av mina trevliga arbetskamrater i studentpresent förra året, och när jag flyttat hit klippte jag ner den enligt anvisning på lappen som följde med. Tydligen fungerade det =) En stor blomma har slagit ut, och en till knopp är på gång...Kanske har lite gröna fingrar ändå?

Ska försöka komma mig för och så lite frön, men kasnke är bäst att vänta med det tills jag kommit hem från dalarna. Kan garantera att min kära sambo inte kommer komma ihåg att vattna dom, så lika bra att vänta!

Solen som dom så stort lovade skulle finnas på himlen idag lyser (!) med sin frånvaro, och istället är det jämngrått ute. Suck, hade sett framemot solsken, en härlig långpromenad och sen grilla i eftermiddag. Grilla blir det nog ändå, men inte lika mysigt som när solen skiner. Aja, shit happens.

Sitter och läser en massa om bildredigering, jäkligt intressant är det, och ett måste att lära sig mer om när jag så småningom köper ny kamera. Laddar för att fixa på onsdag - men får se hur jag känner ekonomiskt! Vore kul att ha skaffat en innan jag åker hem, skulle vilja ha lite fina vinterkort ifrån koppången. Men som sagt, ekonomin avgör. Var i alla fall in på GöteKarlsson´s foto i stan och kände på dom, och är fortfarande fast för Canon eos 1000D. Praktiskt med Canon för då passar mitt gamla analoga objektiv till den. Den var mycket lättare än jag trodde, men det gör att man antagligen väljer att ta den med sig oftare. *Vill ha NU*

Ska försöka hitta på nått kul nu, baka nått gott eller gå ut...aja, vete sjutton, men sitta här hela dan funkar inte...

Tjingeling

//Fiia

Fredag 20 Mars

Strålande solsken idag också, våren är på väg! Underbart! Hoppas att det håller i sig under hela helgen, tror nämligen att vi ska grilla imorrn... Måste bara köpa kol, och gör rent grillgallret... =)

Veckan har som vanligt gått sjukt fort, igår hade vi barkunskap, blandade massa goda longdrinks! Tur man inte kör bil hem, även fast man inte får i sig några enorma mängder. Kul är det i alla fall!

Var till IcaMaxi och brände en massa pengar när jag slutat, storhandlade så det hette duga. Tur man får pengar på onsdag, för nu börjar det bli knapert... Fullt i skåpen blev det, så vi klarar oss förhoppningsvis ett tag till =)

Idag har jag storstädad lägenheten, åkt iväg med en massa kartonger och skräp till återvinningen, och vädrat rejält. Så skönt när det är så varmt att man kan ha balkongdörren öppen hela dagen! Linus fick sitta ute på lina medans jag städade, och han solade =) Härliga hund! Han väckte mig vid sju imorse och tyckte vi skulle gå ut, först protesterade jag, men sen såg jag solen...och veknade! Blev en promenad på över en timme innan frukost, riktigt skönt var det!

Ikväll blir det riktigt fredagslatande, tacos, chips, cola och tv-tittande. Fy, så vi äter onyttigt, men man lever bara en gång! Får ta tag i det snart...när jag orkar...

Väntar på att sambon ska komma hem, ska försöka locka med honom ut på promenad med vår bäbis.

Vad gör man förresten på Örebro station i nästan en timme? Hmm... Får nämligen vänta så länge när jag åker till Dalarna på fredag...Först 43 minuter i Göteborg, sen nästan en timme i Örebro...Skönt i alla fall att det bara är två byten, och för Linus skull är det bra med långa byten. Så han får röra på sig en stund!

Aja, ska hitte på nå nu!

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig min underbara <3

Onsdag 18 Mars

Tiden går så fort. Onsdagen börjar gå mot sitt slut, och imorrn är det torsdag och sen "helg". Vart gör vi av alla dagar? Finns det ett ålderdomshem för avdankade dagar, eller en återvinningsstation där dom blir nya dagar? *fundersam*

Idag var en kort dag, enbart Socialpsykologi stod på schemat, så Linus fick följa med till skolan. Lite social träning, vilket alltid är bra =)

Sen har äntligen solen hittat fram, och tror faktiskt våren är på väg nu! *peppar peppar* Har poppat upp en massa härliga vårblommor lite här och var, det gör verkligen att humöret stiger!
Har suttit i solen en bra stund och läst idag, och sen skrivit labbrapport i socialpsykologi. Segt som sjutton, men lika bra att bli av med de!

Ska snart ta och fixa lite mat, sen förhoppningsvis orka läsa lite bar och vin...

Tjingeling

/Fiia

Lördag 14:e Mars

En månad har gått sedan vi hämtade hem vårt busfrö, och han känns redan som en del av familjen. Som om han är uppvuxen hos oss =) Vi trivs kanonbra med grabben, och det verkar som att han trivs med oss också!

Idag vaknade vi tidigt, och tog en promenad med Linus. Träffade Bosse med Cleo och Saga, så dom fick leka en stund på gärdet. Kul att se dom rejsa!

Efter frukost tog vi en sväng in till stan, och Älsklingen köpte sig en ny mobiltelefon. Eller snarare jag köpte ny telefon åt honom, för hans pengar räckte inte till... MEN, nu är vi kvitt, han betalade maten istället, så nu är det hans telefon...väntar på att bindningstiden för mitt abonnemang ska gå ut så jag kan kvittera ut en ny telefon jag också =)

Sen har vi mest myst omkring här hemma, inte gjort så mycket. Varit till Ica och handlat en sväng (två förresten, glömde creme fraichen =)  Åt mumsiga hamburgare till middag, och sen har jag gottat mig med lite chokladpudding till efterrätt =) Mums! Älsklingen fick hembakad sockerkaka istället...

Blir nog lite mer mys i soffan innan vi kryper isäng...

Tjingeling

//Fiia

Onsdag 11 Mars

Onsdag idag, helg imorrn. Både igår och idag har solen kämpat sig fram, såå skönt! Blev en 30 minuters promenad på lunchen med Ann-Sofie, vår nya lunch vana. Perfekt att röra på sig medans alla andra värmer mat, man får ändå stå och vänta på sin tur.

Sen blev det en lång promenad med lillgossen när jag kom hem, gick ner i skogen och bort mot "pölen". Linus blev lerig som sjutton, men kul tyckte han det var. Tur det.

Blev köttfärspaj till middag idag, riktigt gott, och så blev det en låda att stoppa i frysen också, det är alltid bra. Vad det blir för mat imorrn kan man fundra på, ekonomin är inte den bästa och frysen är tom. Suck. Har blivit lite för mycket utgifter denna månaden, och då får man leva därefter. Så enkelt är det!

Imorron är det barkunskap med Richard, trevligt! Vi ska göra after-dinner drinkar, vilket är riktigt mumsigt... En aning sötare än pre-dinner drinkarna vi gjorde förra veckan, och därmed en aning godare =) Ska bli kul!

Ska fortsätta titta på Arga Snickaren nu, och få lite inspiration till kommande husköp =)

Tjingeling

//Fiia

Måndag 9 mars

Så, en ny vecka har tagit vid, och faktiskt fick solen chans att visa sig imorse =) Riktigt skönt, och bra mycket lättare att resa på sig ur sängen då!

Igår var vi som sagt på bio, på Män som hatar kvinnor. Den var riktigt bra! Var rädd att jag skulle bli besviken eftersom jag läst böckerna, men det skiljde inte så mycket faktiskt! Till och med Tobias tyckte den var bra, och då måste den vara bra...Så kritisk som han är mot svensk film =)

Idag har vi haft första Ledarskapslektionen med Rasmus. Riktigt roligt, och jag tror att vi kan få rejält kul på resterande lektioner! Och Rasmus är kanonduktig som lärare!

Kom hem rätt sent, så har inte hunnit med så mycket mer än en promenad med Linus kombinerat med lite handling, diskande och matlagning. Nu är jag parkerad i soffan framför design Simon & Thomas. Dom ska göra om ett sovrum idag, kan bli spännande =) Nya ideer är alltid välkomna, jag lägger på lager inför eventuellt kommande husköp...

Tjingeling

//Fiia

Söndag 8 Mars

Söndag igen, och sista dagen på vecka 10. Fort går det, både veckor och helger. Förhoppningsvis blir det snart vår och bättre väder, för tillfället är det bara snöslask och grått. Usch.

Igår var en slappardag, fixade lite med albumet med Greklandskorten och latade mig i soffan. En och annan promenad blev det med Linus också.

I morse blev det min tur att morgonpromenera Linus, så vid åtta var det bara att resa på sig. Satte en bröddeg innan jag gick ut, så till frukost blev det nybakat bröd =) Mums! Sen har vi tränat lite konster och trix med Linus och klickern, han lär sig fort...

Om en timme ungefär ska vi åka in till stan och gå på bio. Ska äntligen se "Män som hatar kvinnor", och avgöra hur bra den egentligen är. Är rädd för att den inte stämmer överens med boken, men det visar sig.

Nu är det i alla fall bestämt att jag åker hem i slutet av vecka tretton, biljetten är bokad och betald. Helgen kommer att tillbringas på Koppången, och resten av veckan med familjen! Ska bli mysigt att hälsa på igen, har ju inte setts sen i julas... Synd att Älsklingen jobbar, men inget att göra åt.

Ska plocka iordning lite i köket nu innan bion...

Tjingeling

//Fiia

Fredag 6 Mars

Fredag = Städdag. Har dammsugit och torkat alla golv i lägenheten, och torkat av alla svarta ytor som suger åt sig damm som svampar. Linus bidrar nog mycket till att allt damm virvlar runt lite extra. Får städa oftare helt enkelt!
Sen blev det en cykeltur till Ica Maxi för att handla lite. Köpte såpa och tvättade Linus när jag kom hem, så nu luktar han såpa =) Fönade honom efteråt, så han blev lite extra fluffig i pälsen! Inte speciellt uppskattat av Linus själv...

Älsklingen kom hem en timme tidigare idag, skönt! Fixade lite mat tillsammans, och sen har vi tittat på Så ska det låta. Resten av kvällen kommer nog spenderas i soffan, tills vi är trötta nog för att förflytta oss till sängen...

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig ♥


Torsdag 5 Mars = Helg

Ska snart krypa ner i sängen, men tänkte skriva lite här först!

Dagen har mestadels spenderats med Barkunskap, en mycket rolig kurs =) Teori på förmiddagen, och sen praktik på eftermiddagen. Däremellan hann jag hem och ut med Linus, äta lunch och diska! Duktiga jag! Hade världens motvind båda gångerna jag cyklade hem, sjukt vad det blåser i denna stad. *suck*

Barkunskapen var kanonrolig, vi fick blanda en 15-16 drinkar och sen provsmaka. Ingen jag tyckte var supergod, men Angelicas White Lady var klart godast av dom vi smakade.

Imorgon står det i vanlig ordning städ och tvätt på schemat. Eventuellt ska jag pallra mig iväg och handla också, beror på vad jag känner för att äta. Ska hålla lite hårt i slantarna nu så man inte är helt barskrapad i slutet av månaden. Tur att man får nya pengar innan jag åker hem till Dalarna vecka 13. Blir hela vecka 14 hemma hos mor med familj, och Älsklingen får klara sig själv ett tag. Tråkigt att åka hem utan honom, men vill hem till snön innan den försvinner =) Och nu är biljetten bokad!

På lördag blir det troligtvis bio, vill se Män som hatar Kvinnor, har ju fribiljetter så vore kul att gå. Får se om Älsklingen orkar!

Nej, dags att krypa ner i sängen, känner jag vår hund rätt så blir det ingen längre sovmorgon i morron..Tyvärr

Tjingeling

//Fiia

Onsdag 4 Mars

Skönt med sovmorgon i morse, Linus hoppade upp i sängen till mig och vi myste tillsammans en stund. Härliga hund.
Tog en cykeltur med honom sen, och han börjar lära sig vad han ska göra i selen. Däremot tappar han koncentrationen ganska fort, så vi kör i korta intervaller och får öka på allt eftersom så blir det nog bra till slut! Planerar att testa honom på snö vecka 14 när jag åker hem till mamma och resten av familjen. Ska bli spännande! Får hoppas att Tarja har tid och ork att komma förbi Koppången och träffas några dagar! Skulle vara roligt!

Idag har vi pluggat spanska viner i skolan + provat fyra från samma land. Inga höjdarviner enligt mig, men andra tyckte säkert dom var goda. Smaken är som baken! OLIKA!

Sen var jag en sväng på stan, köpte en fotobok + fotohörn för Greklandskorten vi fick hem från framkallningen igår. Ska sätta ihop en liten reseberättelse med foton för att minnas så mycket som möjligt. Kan vara roligt att ha i framtiden när minnet börjar svikta!

Imorgon är det spanska och barkunskap, så blir en lång dag. Har hål från 11-15,15 så ska äta lunch hemma och samtidigt hinna ut en sväng med Linus så han slipper vara själv hela dagen. Blir en del cyklande, men hoppas på fint väder!

Ska läsa lite spanskaglosor innan jag kryper ner i sängen till min underbara Älskling. 22 månader tillsammans imorron, helt fantastiskt. Älskar dig så enormt mycket ♥

Tjingeling

//Fiia

Tisdag 3 Mars

Ännu en grå dag. Har inte mått så speciellt bra idag, vaknade alldeles konstig i hela kroppen. Vet inte vad det är, nåtmysko på gång i kroppen? Stannade i alla fall hemma, låg länge i sängen och har spenderat resten av dagen i soffan med några filmer och en gosig hund. Var ner till djuraffären och köpte en säck med hundmat, dock inte den mat jag tänkt mig från början. Pratade länge med mannen som har Vallås Zoologiska, och tillsammans kom vi fram till att detta är det bästa alternativet för vår grabb. Han tränar ju en del och rör på sig rätt mycket, några gånger i veckan, så en del engergi behöver han. Så nu testar vi med Nutra Nuggets, och hoppas att det är något som passar grabben, annars får vi byta igen. Hade tänkt mig Eukanuba, men efter närmare titt på deras innehållsförteckning så innehåller det vete - vilket är NO NO i hundmat. Dom flesta hundar är vete allergiker, och kan reagera mycket känsligt på vete i fodret. Många foderproducenter lurar ner en massa vete i fodret, men döper om det till något annat för att maskera det för kunden, ta ut ett högt pris och tjäna på det själv, eftersom vete är bra mycket billigare än kött och fett. Jäkla ruffel och båg.
Nutra Nuggets är amerikanskt, och överlag är amerikanska och canadensiska foder MYCKET bättre än europeiska, för dom blandar bara i det hundarna verkligen behöver. Så hoppas på detta foder nu =) Har bara positivt att säga om canadensisk mat sedan tidigare, det använde vi när jag tävlade som mest. Så det är värt en chans!

Ska försöka släpa mig ut till köket och diska, bänken är överfull med disk =S Sen måste jag hitta på någon form av mat också, vad? Något på köttfärs kanske...Biffar och wokgrönsaker känns lockande, även om Tobias inte är jätteförtjust i just wokgrönsaker, men dom ska ätas upp dom också. Hmm.

Ska leka lite i photoshop, sen ska jag göra ett ryck.

Tjingeling!

//Fiia

Har för mig du skrev att du inte läste min blogg, men om du gör det, jag tror att det kanske går att reparera, jag säger inte att det gör det, men kan det vara värt ett försök? Vill du så är du välkommen. Om jag uppfattat "signalerna" rätt så försöker du, på ditt eget vis, och på ett sätt vill jag se det. Men herregud, jag är rädd för hur det kommer kännas, och om det kommer gå. Hjälp mig!

Till sist:

Älskar dig Tobias ♥


Måndag 2 mars

Ny vecka, nya utmaningar.

En jäkligt grå måndag, strilande regn och tråkiga ämnen i skolan. Fick tillbaka ekonomiprovet med riktigt högt betyg, så ekonomi och marknadsföring har jag då inga problem med...Sen hade vi prov på Tysk och Italiensk vinkunskap, vilket jag kan säga gick sisådär. Tyskland tror jag att jag svarade på det mesta, och kände mig någorlunda säker, men Italien gick nog åt skogen...Fan. Vet inte riktigt om detta är rätt, om jag kommer vilja jobba med det här i framtiden, eller om jag valt totalt fel. Ibland känns det kanon, men senaste tiden har det mer kännts jobbigt, och jag har inte det minsta ork att plugga. Vet inte riktigt hur jag ska kunna motivera mig själv heller. Får klura på saken.

Imorgon är det spanska och vinkunskap (?) på schemat. Tror jag =) Sen ska jag till närmsta bästa djuraffär och köpa ny mat åt Linus. Han behöver något med bättre sammansättning, så ska utnyttja mitt kennelkort på Eukanuba och få lite rabatt =) Man får inte vara dum!

Just ja, höll på att få en hund mindre här idag...Hade ställt ett fat med frysta kycklingvingar på bänken för att dom skulle tina. Sen satte jag mig vid datorn i vardagsrummet, och Linus låg bredvid mig i soffan. Han försvann ut i köket, och jag tänkte inte på det, hans vattenskål står ju där. Sen hör jag hur det skramlar till, så går dit och kollar. Förstår direkt att han knyckt ett kycklingben. Så fort han får syn på mig skyndar han sig att svälja - en hel fryst kycklingvinge...Hinner fram och får upp munnen på honom, och får tag på benet långt ner i halsen, innan han hunnit svälja helt. Fick fina bulor på handen av tänderna, han kämpade ju emot, och är en aning öm i hela handen. Men tänk om jag inte reagerat på skramlet? Då hade jag nog haft en hund mindre...Har redan mist en hund genom kvävning en gång, så står gärna över det en gång till. Hemska tanke.

Sitter och lyssnar på kärlekslåtar, hunden ligger på golvet och sover, och min underbara sambo har krypit till sängs för över en timme sen. Stackarn har långa dagar, och behöver alla timmar i sängen han kan få...
Du ska bara veta vad mycket jag älskar dig ♥

Ska snart lägga mig jag också, är tidig morgon imorrn. Sen sovmorgon på onsdag och torsdag =)

Tjingeling

//Fiia


Söndag 1 mars 2009

Söndag igen. Varför går helgerna jämt så sjukt jäkla fort? Trots att jag ändå har en dag extra varje helg, eftersom jag är ledig fredagarna, så går det så sjukt fort. Underligt.

Älsklingen reste på sig tidigt imorse för att titta på Vasaloppet, så jag fick sova några timmar till. Skönt! Släpade mig ur sängen vid nio, och tog en promenad med Linus. Tränar en hel del med klickern, och det börjar gå framåt! Häftigt vad ett litet klick kan göra för motivationen...

Ska försöka sätta mig med lite vinplugg om en stund, känns inte det minsta lockande, men det måste göras. Vill hellre sitta och pilla med lite bilder och göra något kul än att plugga. Suck.

Har funderingar på om jag ska åka hem till mamma och resten av familjen vecka 14 när vi har självstudier, men det hänger lite på pengar, och hur mor har tänkt göra till påsk. Men dom kanske åker veckan efter? Hmm... Får kolla upp det. Skulle vara roligt att få testa Linus med skidorna, tror att han skulle gå riktigt bra. Sen är det alltid roligt att träffa familjen! Det tråkiga är då att Tobias inte kan följa med, han jobbar ju...Tyvärr. Men det hjälps inte. Aja, får bestämma det lite längre fram.

Ska försöka samla lite kraft nu.

Tjingeling

//Fiia

RSS 2.0