Söndag 31 Januari

Sista dagen i Januari har spenderats med en värkande kropp och kallsvettningar. Vet inte om det är nån form av flunsa eller nåt annat skit, men är jobbigt att inte kunna göra något, utan bara känna sig överkörd av en ångvält eller nåt... Hoppas det ger med sig fort, vill inte vara sjuk!

Senaste tiden har ägnats åt mycket jobb, men har hunnit med att vara lite social också... I fredags spenderade jag kvällen hemma hos mor & co, först med skidåkning med min syster och hundarna, sedan med god mat, vin, bastu, semlor och film. Extrasängen bäddades och jag blev kvar över natten. Älsklingen var iväg på firmafest, så vi hade trevligt på olika håll. Morronen efter åkte jag direkt hem utan att äta frukost, och väckte kärleken så vi åt frukost ihop istället. For sedan och jobbade lite senare på eftermiddagen, stoppade i mig lite tabletter för att orka med kvällen som innehöll både bröllop och andra "vanliga" gäster. Fick sluta runt halv tolv, åkte hem och bäddade ner mig i sängen med värk i hela kroppen och frossa. Vetevärmaren var min bästa vän då, kan jag avslöja. Vaknade kallsvettig och med värk i hela kroppen, inklusive halsen, så det har inte gjorts många knop idag inte. Skulle ha tvättat men vi sov bort halva tvättiden, så får fixa det imorrn istället. Hoppas att man inte känner sig lika död då.

I övrigt är det mycket tankar som snurrar runt i huvudet, framtiden med jobb och allt annat knäppt jag inte borde behöva tänka på nu...Men har man lite att göra så är det lätt det börjar snurra för mycket. Hoppas det klarnar och man får en bild av vad man ska göra med sitt liv...

Ska snart krypa ner i sängen och läsa en stund innan jag ska försöka sova bort sjukan.

Tjingeling

//Fiia

Lördag 16 Januari 2010

Första blogginlägget för i år, är lite segt på bloggfronten, både här och på fotobloggen. Har inte hunnit eller haft ork att göra något åt det heller =) Kameran har legat på hyllan en stund pga kylan, men det blir förhoppningsvis lite mer nu när det "bara" är 5-6 minus ute... Ska ut en sväng på måndag tror jag, åka lite skidor med hundarna och knäppa kort! =P
Såhär i början på året brukar dom flesta göra en resumee över året som gått, och jag tror jag gör desamma. Den kommer lite längre ner...
I övrigt rullar allt på, jobbar och står i. Bilen har gått sönder och står där den står på parkeringen, men den ska köras in på måndag till Haraldsbogymnasiet så dom fixar den. Oljefilterhållaren har spruckit, men världens bästa bonuspappa fixade en "ny" på skroten =P
Ikväll har vi haft mor & co på middag här, trevligt och gott! Inte helt fel med god mat ibland =P
Så....Året som varit...Hur började det?
Januari

Året började med tolvslag och tittande på raketer i Halmstad. Vi fortsatte pyssla i lägenheten och diverse inköp gjordes. Vi åkte båda på flunsan i mitten av månaden, och jag påbörjade en utredning för blodsockerkrånglet jag haft. Skolan rullade på.
Februari

Älsklingen fick  i Helsingborg och började pendla. Jag for till Linköping och hämtade hem vårt bus, Linus. Jobbade nån tävling åt SBK Halmstad.
Mars

Vi hade grillpremiär på uteplatsen, mys! Jag tog Linus med mig till Dalarna, duktiga killen fick springa i hundspann för första gången, det gick kanon! Tågresan var lite tråkig bara enligt honom... Köpte digital systemkamera.
April

Påsken firades i Göteborg med sambons pappa + familj. Trevligt! Bra med miljöträning för Linus också. Vi började fundera över att flytta "hem" till sommaren. Till Dalarna alltså.
Maj

När vi väl bestämt oss ang. flytt så går det undan. Lägenhet i Falun fixas på fyra dagar, och vi köper bil. Pga strul med hyresvärden tömmer vi lägenheten sista helgen i Maj i samband med resa hem till Dalarna för en släktträff.
Vi firar även 2 år tillsammans <3
Juni

Hela Juni lever vi på en madrass på golvet och med utemöblerna som köksbord. Det fungerar, men är inte mycket mer än så. Skolan får uppehåll innan praktiken börjar. Packar och har oss innan sista flytten. Linus bor hos mamma och co i Dalarna hela Juni.
Juli

Första juli flyttar vi in på Herrhagsvägen i Falun. Jag börjar praktik på Åkerblads.
Jag fyller 20.
Augusti

En ganska stillsam månad, praktiken fortsätter.
September

Älsklingen fyller år. Åker till Halmstad för dom två sista skolveckorna innan sista praktiken. Köpte nytt objektiv till kameran. Fortsätter praktik på Åkerblads.
Oktober

Hade överraskningsfest för Rauno. Fortsatte praktisera.
November

Fick fast jobb på Åkerblads. Fortsätter jobba.
December

Firar jul på jobbet. Kvällarna spenderas hos mor där vi även bor dessa nätter. Nyår firas likaså på jobbet. Året slutar och vi går in i nytt decennium.
^^^^^^^^^^^^
Det Nya Året

Tror på ett händelserikt och spännande år. Vad det har planerat för oss är frågan vi får lista ut medan tiden går... =)

RSS 2.0