Fantastisk

Jag är vaken för sent, jag sover för länge 
och jag stör dig ibland i din sömn
Jag får dig att ligga vaken om natten 
om jag inte sover med dig
Jag har värdelös smak 
när det gäller att välja vilket TV-program vi ska se
Jag låter hunden dra upp massa grus i vår säng 
när jag är för lat för att torka hans ben

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt
Sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra
Jag har sönder din bil, jag kör upp din bensin 
och jag lämnar den full med skräp
Jag försöker vara rolig med skämt som jag egentligen vet 
att du inte tycker om
Jag glömmer att berätta om inbjudningar vi får 
eller så berättar jag det alldeles för sent

Jag vet att jag är svår att leva med 

Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag gjort, eller borde ha gjort
Förlåt, förlåt, förlåt
för allt jag sagt, eller kommer att säga
Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt

Sanningen är att utan dig är jag ingenting värt
Underbar låt, underbar artist. Varenda låt han gjort har något som träffar en!

Tisdag 30:e Mars

Har varit i obalans sen klockomställningen i lördags natt. Det blev lite för få timmars sömn mellan lördag och söndag, och sen har kroppen inte hunnit med. Sover till långt in på dagarna och är allmänt trött och slö. Knepigt.
Igår var jag till Rättvik och spelade en match bowling med Jocke. Jag vann mina matcher, men Jocke förlorade sina, så blev en totalförlust på 4-6. Surt, men det var roligt att bowla! Så jag fortsatte på bowling-linjen och tog ett gäng serier idag också, men idag med min fina sambo! Spelar lite ojämnt, men stundvis kändes det riktigt bra! Och älsklingen hade sin bästa serie någonsin... =)
Imorgon är det full rulle, kl. 10 ska vi vara på banken och prata lån, sen ska jag hem med hunden till mamma som ska ha honom med sig till Kiruna i 1 ½ vecka. Sen tillbaka till stan och hämta Tobias, handla och sen "flytta" till Helgbo medan mor är borta. Hus och kattvakt!
Påskhelgen kommer bestå av arbete-arbete-arbete. Är ledig tre dagar efter påsk, tyvärr jobbar sambon dom dagarna. Aja, får hoppas på lite sol så våren kommer fortare än kvickt!
Ska leka lite i photoshop, har kommit på förtjusningen med retuschering =) Kolla in ett försök här
Tjingeling
//Fiia

Tisdag 16:e Mars

Oj. Över en månad sen jag skrev här. Betyder det att det inte händer någonting värt att skriva om här i mitt liv, eller händer det helt enkelt för mycket? Jadu. Vet faktiskt inte. Dagarna består mestadels av jobb, och sen ett pussel för att få resten av tiden att gå ihop med allt man vill hinna med. Plus att man ska hinna vila emellan varven också. Inte det lättaste kanske, men på något vis så går det ändå.
Nu är vi inne i en lugnare period på jobbet, vilket betyder att jag bara jobbar två dagar den här veckan, onsdag och torsdag. Skönt med en ledig helg! Troligtvis ska den spenderas i Orsa, med "svärfar" med fru! Trevligt =)
I lördags lekte vi svensson-liv och var hemma hos mor, åt tacos och tittade på melodifestivalen. Är inte säker på att rätt låt vann, men den var inte dålig. Frågan är om den står sig på Eurovision...?
Söndagen var det jobb hela dan, sen storhandling och filmmys med sambon.
Igår var jag chaufför och skjutsade in Cindy-skruttan till Djursjukhuset, stackarn har inte fått behålla mat sen i fredags, och började bli väldigt matt. De hittade ingenting på röntgen, men hon fick ändå stanna kvar med dropp för att komma i balans igen. Förhoppningsvis får hon komma hem idag!
Idag står det ledningsgruppsmöte på schemat, ska bli intressant att vara med på. Får hoppas att det är någon mer från personalen som tänker vara med där... Sen ska jag förhoppningsvis få hämta Cindy-skrutt, och sen ska jag hjälpa mor att ta reda på kalvkött. 50 kg ska vi dela på... Inte helt fel att "få" i frysen =)
Nej, nu ska jag ta en lång härlig dusch, och sen bege mig mot Tällberg!
Tjingeling
//Fiia

RSS 2.0