Världens Lyckligaste

Jag är världens lyckligaste kvinna -

Och du är världens lyckligaste man

Vi har mitt bland trillioner andra männskor mötts

Och känner att vi älskar varran

Det är inget mindre än ett stort mirakel

När man känner att man vågar och kan

Följa den innersta rösten för man vet

Att historien den berättar - e´ alldeles sann!

Jag känner att jag vågar sträcka ut nu

Rädslan på klippavsatsen e´ slut -

Nu flyger jag i ditt leende

Beroende på groende förtroende

I mitt hjärta e´ vi nu två sammanboende....

Nostalgi

Hittade denna på youtube. Snacka om nostalgi.



//Fiia

Fredag 30 januari

Fredag igen, veckorna rusar iväg sjukt snabbt. Har städat hela lägenheten idag, dammtorkat, dammsugit och torkat golv. Bäddade rent i sängen också, så nu är det mys att lägga sig ikväll =)
Disken står dock kvar än, men det får bli ett lite senare projekt...

Veckan har gått sjukt fort, var till läkaren i onsdags, sen har det varit spanksa, ekonomi och företagsarbete blandat om vartannat. Har suttit med budgeten och tragglat, men den börjar tack och lov bli färdig nu! Skönt!

Har fått ett litet "extrajobb" med att fixa designen på Gaming Grounds spelblogg, kika in vettja!

Ska nog släpa mig ut i gråvädret och handla lite också, tror vi ska äta majskolvar och lite kött ikväll, kan bli gott! Med bea-sås kanske...

Trevlig helg på er!

Tjingeling

//Fiia

Äntligen ett läkarbesök avklarat

Fick äntligen en läkartid idag, så det blev ingen skola alls =) Ganska skönt faktiskt!

Han (läkaren alltså) hittade dock ingenting i dagsläget, han var väldigt fundersam till vad som orsakar mina blodsockerfall. Det togs i alla fall både urinprov och en jäkla massa blodprov, så hoppas att dom hittar nått vettigt. Spelar egentligen ingen roll vad det är dom hittar, bara jag får en förklaring till varför det är så här..! Men något alltför allvarligt kan dom gärna hoppa över...

Resten av dagen ägnades åt att fixa med lite (mycket) bloggdesign åt Älsklingen. Senare på eftermiddagen blev det lite matbrödsbak, jordgubbegrottsbak och sen köttfärsbiffar med bacon till middag. Mumsigt värre! Älsklingen blev lyrisk över brödet, blir mer brödbak framöver! Nyttigare, godare och billigare än att köpa färdigt...

Ska duscha och sen plugga lite spanska... Bådar inte gott inför morgondagen =S

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig min underbara härliga man! Är så otroligt glad för att jag får dela mitt liv med dig! Kyss!

Vilken evighetsväntan

Skolveckan är igång igen, två dagar gjorda, två dagar kvar. Igår hade vi marknadsföring med roland, ganska intressant men en upprepning på vad vi gjorde i gymnasiet. Aja, han är duktig i alla fall.

Dagen har bestätt av spanska, föreläsning med Håkan och lite ekonomi. Helt okej dag, om än alltför lång...

Ringde vårdcentralen igår för att få en tid till att testa mitt blodsocker (pga mina sockerfall som inträffar lite då och då).
Ringde första gången vid 10-tiden, fick knappa in mitt nummer och så skulle dom ringa upp mig senare. Vid halv tre-tiden ringde dom upp mig, förklarade att jag skulle ringa imorgon (läs idag) vid 7,30-tiden för att få en undersökningstid. Sagt och gjort, släpade mig ur sängen imorse och ringde, fick knappa in mitt nummer igen, och dom skulle ringa upp.
Vid nio ringde en sköterska, skrev in alla mina uppgifter i journalen, och förklarade att dom inte hade några läkare lediga på hela dagen, pga bla Mvc. Hon tyckte jag skulle återkomma i morgon för att ev få en tid då eller på torsdag... Att det ska vara så svårt att få ta ett ynka litet blodprov! Får jag ingen tid imorgon blir jag putt, vill veta vad det är nu. Mormor tyckte jag skulle ryta i lite =) Får hoppas på det bästa imorrn!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, läsa lite och sen sova. Måste upp vid halv sju imorrn för att ringa vårdcentralen, surt när jag egentligen har sovmorgon. Suck.

Godnatt på er

Tjingeling

//Fiia

Förnyad lägenhet =)

Nu har vi förärat vår lägenhet med ett nytt soffbord =) Ända sen Halloween-helgen har vi kikat på ett marmorimiterat glasbord borta på Snöstorp, då kostde den 750:-. Vi avstod då, kikade igen innan jul, då låg den på 450:-...Idag när vi var dig kostade den 250:-, så vi slog till direkt =) För 50:- till fick vi den hemkörd till dörren av snälle Rolf! Kanonfint blev det!

Det gamla bordet får tjänstgöra som avställningsyta tills vi bestämt vad det blir av det...

Annars så har det inte hänt mycket idag, blev som sagt en promenad till Snöstorp, sen till Ica, tillbaka till Snöstorp och sen hem...I äckligt regn! Usch för regn och blåst!

Ikväll blir det räkor, vitlöksbröd, kanske lite vin (får se...) och sen film. Myspys! Just ja, vi var ju på bio igår, en mycket mycket sevärd film! Fantastisk historia och berättelse, återgiven med fina skådespelarinsatser och härliga miljöer. Se den om du inte sett den än!

Ska försjunka en stund i Bryan Adams musik, sen fixa lite vitlökssmör och skala räkor

Tjingeling

//Fiia

Ännu en vecka har förflutit, ännu en helg väntar

Torsdag. Klev upp och åkte till skolan och var där tidigare än vi började. Kände mig duktig, allra helst när jag cyklat dig på Älsklingens cykel. Obekväm var den, men tog mig i alla fall till skolan billigare än med buss. Alltid något.

45 minuters spanska och sen budgetbyggande resten av dagen. Min åsikt är att ekonomi är roligt och intressant, men det kräver att man kan en del, och inte bara låtsas. Mina företagskamrater är av den motsatta åsikten, ekonomi är jävligt tråkigt, och ska stökas över så enkelt som möjligt. Tur att vi är olika, men ibland vore det kul att hitta någon som också tycker det är intressant. Jag får leta vidare helt enkelt.

Kom hem vid halv fem-tiden, med alldeles för lågt blodsocker och hög puls. Känns att jag fortfarande har någon form av infektion i kroppen, hoppas bara att den håller sig lugn. Fick till slut i mig två kaviarsmörgåsar så sockret höjdes lite. Borde nog göra något åt detta, kolla upp det. Men man ska ta sig i kragen då, orka. Orken finns inte.

Gjorde lasagne till middag, blev faktiskt riktigt god. En del att stoppa i frysen blev det också, bra att ha för senare tillfällen.

Csn-pengarna dyker upp imorgon, så det blir storhandling på Eurostop, samt inköp av nya däck till min cykel. Körde som sagt punktering på bakdäcket i tisdags, så ska pyssla med byte av dom i morgon eller senare i helgen. Får se.

Senare mot kvällen imorgon blir det bio, ska se "Benjamin Buttons otroliga liv", och sen gå och äta pizza. Hoppas på en bra film, knän som inte krånglar och en avslutning med god pizza. Ska bli gott.

Nu ska jag övertyga Älsklingen om att jag är roligare än NHL09 på X-boxen. Wish me luck.

Tjingeling

//Fiia

Kärlek ♥

Jag har abstinens...

..efter hund... VILL HA NU! Få något att aktivera mig med när jag inte pluggar. Promenader, lydnadsträningar, mys och gos. Åhh, skulle kunna köpa vilken hund som helst för tillfället, finns så många som det krävs lite jobb med, vilket skulle passa mig perfekt! Vill Vill Vill....Men. Dessa studier sätter stopp. Så säger åtminstone förnuftet. Men ska man alltid lita på förnuftet? Jag vet inte jag...Jag vet ingenting...

Ska kika lite på film sen krypa i säng. En dag kvar denna veckan, sen ledig tre. Ska nog passa på att simma på fredag, behöver komma igång igen. På ett eller annat sätt...Ni ser, ännu en anledning att skaffa hund. Störda jag.

Tjingeling

//Fiia

Älskar att du finns här för mig, och står ut med mitt velande. Att du ändå väljer att ta emot mig när jag faller visar enbart hur mycket du älskar mig. Älskar dig minst lika mycket ♥

En fantastisk uppfinning

För nån vecka sen fick jag en efterlängtad inbjudan till Spotify - det alla pratar om . Och vilket härligt "program"! All musik man kan tänka sig finns där, ingen nerladdning = inget olagligt. Det enda som krävs är en internetuppkoppling, men uppkopplad är man ju jämt...

Kroppen är inte riktigt på topp ännu, och det känns när jag cyklar till skolan. Imorgon blir det dock buss - lyckades få punktering på bakdäcket idag, så får stå ut med buss imorrn, och kan kanske knycka Älsklingens cykel på torsdag. Sen får jag åka till biltema på fredag och köpa nya däck =) Lika bra att byta framdäcket också, när jag ändå håller på... Men lite typiskt är det, men men...

Sen är det så mycket annat som snurrar i huvudet. Just nu känns allt så himla fel, känner mig malplacerad och börjar tvivla på om det jag valde förra sommaren känns rätt. Känns enormt förvirrande, och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till än. Men förhoppningsvis löser det sig...Hoppas åtminstone komma till klarhet med vad jag vill göra. Är fan inte lätt.

Ska kräva Älsklingen på en massage nu, sen sova. Hoppas på att jag löser alla problem under natten så jag slipper tänka på det på dagarna. Drömma går ju.

Tjingeling på er

//Fiia

Det doftar gott =)

Har precis plockat ut en kladdkaka ur ugnen, och guud så det doftar gott =) Bara den svalnat lite blir det fika!

Jaha, vad har hänt sen sist jag skrev då...Jag har definitivt blivit friskare, och Älsklingen likaså. Hostan sitter fortfarande i, men den tror jag att vi kommer få dras med länge...Och sen känns det klart att man inte har lika mycket energi som man brukar. Inte så konstigt egentligen.

Igår tog vi oss i kragen och städade äntligen hela lägenheten, diskade, dammsög och plockade iordning. Så nu är här fint! Jag krokade även av frontskyddet på badkaret och hittade ett inte allt för mysigt golv där under...Hu, inte konstigt att små silverfiskar letar sig fram ibland... Men nu är det rent igen, och förhoppningsvis håller sig fiskarna ur vägen!

Idag var vi ner till Ica och handlade en sväng efter frukosten, sen har vi mest latat oss. Ja, jag har bakat kakan förstås!

Ska nog kolla om den går att äta nu, är sjukt sugen...

Tjingeling

//Fiia

Kärlek ♥

Kroppen hänger inte riktigt med...

... på hur mycket jag egentligen har att göra. Massor av plugg, och egentligen borde jag städa här hemma också...Men allt sånt hamnar efter när man mår som man mår.

Har i alla fall varit i skolan idag på dom viktigaste lektionerna, spanska och dryck. Smet iväg vid två-tiden, så det var skönt att komma hem tidigare.
Imorrn är det tack och lov sovmorgon, och sen slutar jag tidigt när dom andra har omprov i ekonomi.

Aja, ska nog snart krypa ner i sängen, och ta min stackare till sambo med mig. Sjukling som han är =)

Tjingeling

//Fiia

Kärlek <3

Oavsett hur jag mår...

...så måste jag släpa mig till skolan imorrn. Tänker däremot inte cykla, utan latar mig och tar bussen. Eller latar och latar, förebygger att flunsan kommer farandes tillbaka på en gång. Räcker gott och väl med det jag haft nu!

Älsklingen blev riktigt sjuk natten till igår, och har legat däckad hela gårdagen, och hela dagen idag, stackarn. Skyhög feber, dunkande huvudvärk och feberfrossa. Utslagen i soffan hela dagen, så tur att jag är någorlunda pigg! Fick åka ner till Ica på förmiddagen och köpa frukost åt stackarn (önskemålet var risifrutti, självklart ska han få de då =)  ) och till Apoteket och köpa värktabletter och hostmedicin.

Aja, hoppas han kryar på sig, sjuka karlar är inge roligt att ha =P Och jag hoppas själv att jag blir frisk, och det bums!

Borde försöka plugga lite, men vet inte om huvudet hänger med på det... Ska fundera en stund... =S

Tjingeling på er, ni som är friska (och ni som är sjuka också!)

//Fiia

Jag tror jag dör

Hostar snart ut lungorna, och smälter ner till en liten fläck på golvet av febern. Har fått influensa, och den är inte nådig om man säger så. Fyfan.

Kändes lite bättre efter middagen igår, älsklingen åkte till Ica och köpte blutsaft (på inrådan av mor) för att försöka få upp mina blodvärden lite, och köpte samtidigt med sig lite tröstgodis (som för övrigt snart är slut) sen fixade han middag också! Inte för att jag kände vad det smakade, men enligt Älsklingen var det gott...

Sen tittade vi på Kung-Fu-Panda, en ganska rolig film mitt i allt jobbiga. Kände mig någorlunda okej när vi gick och la oss, och likaså i morse...Men nu...Skulle lätt kunna byta bort min kropp mot någon annans just nu.

Ska fortsätta tycka synd om mig själv nu...

Tjingeling

//Fiia

Kroppen säger ifrån

Men från vad? Vaknade med ont i hela kroppen igår, höll mig hemma från skolan och tog det lugnt. Kände mig bättre framåt kvällen, och trodde det gått över. Vaknade imorse igen med riktigt ont i HELA kroppen, gjorde till och med ont att rynka pannan... Reste med mycket möda på mig, och började göra frukost. Ropade på Tobias som fortfarande låg i sängen att han fick komma och äta, och satte mig sen vid bordet. Sen börjar allt snurra, flimrar framför ögonen, och kallsvettas. Precis som det var första dagen i Grekland. Ropade på Tobias att han fick komma och hjälpa mig, jag var rädd för att ramla ihop på golvet...Fick efter mycket om och men i mig en banan, lite juice och en mandarin, och med hjälp tog jag mig in till soffan... Vilken härlig start på helgen, fy fan. Kom på i efterhand att Tobias borde ringt sjukan så jag fått en utredning direkt, men det är ju lätt att vara efterklok. Något fel är det på mitt blodsocker, helt klart, men vad det är är svårt att säga. Det kommer ibland, helt oförberett, vid olika tider på dygnet. Sockerfall har jag fått tidigare när jag inte äter tillräckligt, och det brukar jag känna av, men svimmningarna kommer utan förvarning. Borde söka sjukhushjälp, jag vet.

Fördriver tiden i soffan med att titta på GossipGirl, men har bara ett avsnitt kvar, sen är dom också slut. Får se om jag orkar titta på nån film sen.

Aja, ska se det sista avsnittet nu.

Tjingeling (ett mycket trött sådant)

//Fiia

Älskar dig så otroligt mycket, vad skulle jag göra utan dig?

Jag håller...

...alla tummar som går för min underbara Sambo. Hoppas och tror verkligen att du fixar detta!

Dagen har varit rätt så meningslös vad gäller skolväg, ett spanskaprov (som jag för övrigt tror gick åt skogen), samt massa tråkig information om resten av terminen. Lyssnade extra noga när dom pratade om lediga dagar och veckor, samt Mallorca resan =)

Sen tog vi en tur på stan, Alex och David köpte ny mobil, och sen mötte vi upp Älsklingen och då blev det fika på Morfars, back on old stage liksom. Tycker att vi borde få någon form av klippkort där snart, vi är ju stammisar!

Imorgon är det försäljning och service på schemat, samt lite spanska. Hoppas på ett tidigt slut så jag kommer hem i någorlunda tid... Skönt med kort vecka, lite mjukstart i alla fall!

Nu är det duschen som gäller, luktar stekt sill om kläderna...Inte lätt att smyga med vad man åt till middag =P

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig ♥

Ruskigt grått ute

Gårdagens aktiviteter blev MYCKET lyckade, filmen var riktigt bra (bättre än jag väntat mig) och middagen på Fridolfs var kanon! God mat, god dryck och trevligt sällskap med mannen jag delat 20 månader med. Helt ofattbart vad tiden går fort. Mycket har vi hunnit med under den här tiden också, och nu sitter vi här tillsammans, som sambos. Älskade man!

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, fixat lite med papper till företaget (det jag har genom skolan tillsammans med A, P och T) strukit lite lakan och kläder, och sen mest latat mig. Ska hitta något att äta, sen ska jag försöka ta tag i spanskan, ett sista ryck innan morgondagens skolstart. Ingen motivation på topp, men det kanske kommer. Kan ju hoppas i alla fall.

Inventering av köksskåp nu kanske =) Köttbullar är planerat till middag, men det blir senare...Nån form av mellis blir det nu...

Tjingeling

//Fiia

Tack finaste för alla dessa månader tillsammans! Kunde aldrig ens tänka mig att jag skulle vara sambo med en så underbar man som du! Älskar dig så otroligt mycket ♥

En väldigt stillsam söndag

Man sov gott i sängen vill jag lova, somnade redan innan Älsklingen hunnit komma och lägga sig bredvid mig... Trött, eller extremt skön säng =)

Sov ganska länge i morse, och när jag väl vaknat låg jag kvar och drog mig bra länge. Dagen har ägnats åt lite småplock, köttbullsrullande, och tacos-ätande. Ganska lat dag med andra ord!

Imorgon blir det först bio (Australia, får hoppas att den är åtminstone lite bra, mest för att Älsklingen inte ska gnälla =P ) sen blir det middag på Fridolfs, vilket ska bli trevligt!

Nu är det dags för Gordon Ramsey på tv, så ska kika där...

Tjingeling

//Fiia

Ikväll...

...blir det extra skönt att lägga sig i sängen! Fyndade ett täcke på Jysk idag när vi var till Väla, ett dubbelt, fluffigt härligt täcke =) Så vi fick springa tillbaka in på Ikea och köpa större påslakan...

Utöver det ovan nämnda så blev det en hylla till skrivaren och modemen, en del ramar, en väggspegel, glödlampor, möbeltassar, galgar och gud vet vad. Blev en del, men inga impulsköp! Vi följde listan, och skippade till och med en del saker som vi skrivit upp...Ekonomiska! Tur som vi hade så var det rea på hyllan, nästan halva priset, det tackar vi för!

Väldigt smidigt var det att hyra bil i alla fall, så det kan vi göra om. Passade på att handla lite på Ica Maxi också innan vi lämnade tillbaka bilen, så nu har vi mat ett tag till!

På onsdag börjar skolan igen, både skönt och en hel del jobbigt. Mycket plugg nu under våren, men jag har själv valt.

Nu ska jag fördriva 20 minuter tills filmen vi ville se börjar. Får se vad jag hittar på.

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig <3

Väla köpcentrum imorrn då!

Hyrbilen är bokad och imorron bär det av till Väla köpcentrum och Ikea! Är en del som ska införskaffas imorrn, mest småsaker, men välbehövliga! Ska även passa på att köpa nya skor, det är definitivt välbehövligt...Ska kika förbi hos Snöstorps Loppis också, hoppas på att dom har kvar soffbordet vi kikat på, och gärna billigare än tidigare...
Håll tummarna!

Blev en härlig promenad i solen idag med, lite längre än vanligt då vi kikade på nya vägar. Finns många olika slingor att gå här, perfekt om man har hund. Synd bara att man inte har det... Får blicka framåt istället, tänka mig en stor gård någonstans norrut, med hundar, ungar, min stora kärlek, och ett bra jobb. Det är så jag hoppas det blir!

Ska försöka hitta något kul att göra nu...

Tjingeling

//Fiia



Årsresumé 2008

2008 var ett mycket händelserikt år, och som förra året ska jag försöka mig på att samanfatta det...

Januari började med nyårsfirande hos Älsklingen i Enköping, sen en del extrajobbande, och mycket att göra i skolan. Sista terminen i trean påbörjades! Självklart blev det en del skidåkning med hundarna också! Sen köpte jag ny dator, stort steg!

I början på Februari bodde jag fyra veckor hos Älsklingen i Enköping för att göra min praktik på F12 i Stockholm. Fyra mycket händelserika och lärorika veckor (okej, egentligen bara tre, den fjärde var jag sjuk). Vi bokade vår första gemensamma utlandssemester.

Praktiken avslutades i Mars, och efter det hade jag nästan två veckors ledigt runt påsk. Tiden utnyttjades till en del arbete på Åkerblads, en tur till Orsa med Älsklingen, några få skoldagar, och en hel del städande hemma. Resten av familjen var i Kiruna på påsksemester, och jag och Cindy var själva hemma med katterna. Riktigt skönt!

April var inge vidare intressant förutom lite vårkänsla, och en hel del skolarbeten. Studenten närmar sig!

I Maj firade jag och kärleken ett år tillsammans, jag var på intervju för skolan i Halmstad, till Norge på hundutställning med Malin. I övrigt började nedräkningen till studenten.

Juni var en mycket händelserik månad, studentbal, studenten, besked om att jag kommit in på skolan i Halmstad, början på sommarjobb på Åkerblads, och till sist det vi väntat på sen februari, semesterresan till Grekland! Den 22:a juni lyfte planet mot Thassos, för två underbara veckor tillsammans på Greklands grönaste ö...

I Juli kom vi hem från Grekland, en aning mer solbrända än när vi åkte dit, och med underbara minnen. Längtar tillbaka! Jag fyllde 19, mamma och Rauno firade ettårig bröllopsdag, hela familjen åkte till Kiruna för två veckors semester, medans jag jobbade. Hann med en tur till Orsa och Älsklingen.

Augusti var vad jag minns ganska händelselös, mycket jobb, lite umgänge med kärleken, och lite börjande av packande inför flytten. Hjälpte även mormor en del att flytta.

I September hände en hel del, massor av flyttpackning, flytt till Halmstad, skolstart på IBR, möte med massor av härliga klasskamrater. Häftigt att börja på en helt ny skola i en helt främmande stad...

Oktober handlade mycket om skolan, vinpluggande, spanskapluggande, och en hel del annat. Älsklingen var på besök en helg, och jag insåg hur mycket jag ville ha honom här jämt...

November har jag inga direkta minnen från, vad hände? Mycket skola, naturligtvis, sen var nog Älsklingen hit en sväng också. En del planer inför hans flytt tog form!

I December påbörjade jag praktiken på Fridolfs, Älsklingen tog examen från Ky i Enköping, och flyttade sen hit. Efter en vecka tillsammans åkte vi uppåt igen för att fira jul i Dalarna hos släkten. Julafton +Juldagen  hos mamma och Rauno, resten av Juldagen och Annandagen hos Älsklingens släkt i Orsa. En del farande, men väldigt mysigt att träffa alla igen!
Nyåret firades i Halmstad, med god mat, trevligt sällskap och sprakande raketer.

Jaha, tror jag har fått med det viktigaste som hänt detta året...Inte lätt att minnas allt man gjort =)

God Fortsättning på Er!

Tjingeling

//Fiia

Tack för ännu ett härligt år tillsammans med Dig! Kärleken blir bara djupare och större för varje dag som går... ♥



Första dagen på det nya året

Så är 2008 avslutat, och 2009 påbörjat. Firade kvällen igår med god mat, lite vin, och vid tolvslaget bubbel och en syn över stan som slår det mesta. Hela horisonten fylld med sprakande färgstänk, gnistrande över hela stan. Härligt. Kärleken knäppte massor av fina kort, kanske lägger upp något senare.

Vaknade vid elva tiden idag, och efter frukost blev det en promenad i solskenet. Riktigt skönt!
Vi har storstädat hela lägenheten idag, så nu kan vi gå in i det nya året med gott samvete. Ska snart sätta mig med Lia-rapporten så den är färdig, och sen försöka plugga lite spanska. Framåt kvällen blir det bio, ska se Yes Man. Måste ju utnyttja våra gratisbiljetter =) På måndag blir det nog troligtvis bio igen, men då blir det Australia, och efter det middag på Fridolfs. Ska nog ringa och boka bord också. Får inte glömma det!

Nu ska jag fixa rapporten!

Tjingeling

//Fiia


RSS 2.0