Right here waiting for you

Den här Älskling, den är till dig <3 Finns ingen som du!

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

080928 - Söndag

Imorgon börjar den tuffa verkligheten. Ska bli roligt, men samtidigt funderar man på om man valt rätt. Kommer jag orka med ännu ett år med pluggande? Får innerligt hoppas att jag valt rätt linje, att det är något för mig. Annars vet jag inte vad jag gör.

Dagen har varit helt-igenom lugn, har inte gjort någonting vettigt förrens nu. Stoppade i två tvättmaskiner för nästan en timme sen, så är snart dags att stoppa i torktumlaren istället, och lägga in det sista. Blev onödigt mycket tvätt just idag, men fick nya lakan av mamma som jag måste tvätta innan jag kan använda dom...Känslig som man är! Köpte i alla fall helt parfymfritt tvättmedel och sköljmedel! Får hoppas det funkar bra, sköljmedlet är till och med för känslig hud =)

När jag fixat tvättmaskinerna ska jag fixa nått att äta! Har tagit fram tacopaj från frysen, så det blir nog en bit sån med massor av sallad och dressing! Sen till lunch imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, endera blir det lunch på Västergök, eller så blir det en bit tacopaj....Hmm, ska fundera på det.

Lite sovmorgon får man imorgon, vi börjar 10,15 så inte nå katastroftidigt. Får se hur länge vi håller på, troligtvis till fyra-tiden. Kommer bli långa kämpiga dagar framöver, men ska ta tag i det här med maten på riktigt nu så kommer jag klara det!

Nehepp, första maskinen borde vara färdig nu!

Tjingeling

//Fiia

Längtar som en tok till nästa helg! Älskar dig min underbara <3

Lite bilder från lägenheten =)

Ja, jag lovade ju lite bilder på inköpen, samt lägenheten! Här kommer dom!



Hallen, med den nyinköpte byrån =) Tack igen Rolf!



Köket =)



Vardagsrummet del ett =) Ska fylla ut med lite mer grejer, för tillfället ekar det fortfarande =P



Vardagsrummet åt andra hållet, soffan till höger och tv;n till vänster



Sovrummet =P



Och till sist piedestalen jag köpte! Den står i sovrummet med Doktor Westerlunds-blomman på! Jävla långt namn, enklast är att kalla den förkylningspelargon =P Tack mamma och mormor för blommorna och mattorna, utan dom hade det ekat ännu mer =)

Nu ska jag prata med kärleken!

Tjingeling!

080927 - Lördag

Nu är det lördag igen =)
Inte för att det gör någon skillnad mot resten av den här veckan, alla dagar har varit som lördagar... =)
Träffen med klassen igår var supertrevlig, kul att så många dök upp! Tror slutantalet landade på 18 stycken, över hälften kom! Roligt att träffas, nu har man lite bättre koll på vilka folk är...Får se hur mycket man kommer ihåg på måndag =P

Sov länge idag, brukar vakna när posten kommer, men eftersom det är lördag = ingen post, så blev det ännu längre sovmorgon...Trött! Men skönt var det!

Pallrade mig iväg till Snöstorps Marknadsloppis, och jisses vad stort det var! Som Tulavippan, om nån vet vad det är...Massor med bord med massor av grejer... =) Köpte i alla fall en piedestal som passade bra ihop med färgerna i sovrummet =)
Sen hittade jag en byrå också, en ganska låg, mörk, jättesnygg! Snälla Rolf som äger loppisen skulle till och med köra hem den åt mig när dom stängt, tackar och bockar! Tur att det finns snälla människor, hade blivit svårt att få hem den med cykeln... =)

Men, han dyker nog upp vid halv-fyra-tiden, så vad jag ska göra fram tills dess vet jag inte...Hmm...Hitta på något att äta kanske, magen kurrar...Ett äpple och lite juice till frukost räckte inte så långt =P Och ja, jag vet att man ska äta bättre frukost, men när man verkligen INTE känner för det, så är det ingen ide att försöka. Så enkelt är det! Och eftersom jag vaknade så nära lunch-tid, så kan jag lika gärna äta lunch nu!

Tjingfling, ha en trevlig lördag =) Återkommer kanske med lite bilder på dagens inköp + resten av lägenheten!

//Fiia

Miss you! <3

080926 - Fredag

Sista helgen innan skolan börjar! =)
Ska bli skönt att sätta igång med skolarbetet nu faktiskt, träffa alla klasskamrater, börja med spanskan och vinkunskapen =D

Igår blev som sagt en riktig slappar-dag, gjorde egentligen ingenting vettigt förutom att cykla ner till Ica och hem igen.
Idag blir nog inte så mycket mer heller, eventuellt ska jag cykla bort till Eurostop och någon större stormarknad, måste köpa tvättmedel bland annat, har tvättid på söndag! Annars fixar jag det imorrn, får se om jag orkar.
Ikväll ska jag in till Lilla Torget, vi IBR:6;are ska träffas en sväng såhär innan skolstarten, dom flesta har ju flyttat hit den här veckan, så det vore kul om så många som möjligt kommer! Lite läskigt blir det ju också, 30 personer man aldrig träffat förut... =) Känner igen några av dom i alla fall, har haft lite kontakt via msn. Kvällen blir som den blir helt enkelt, inget avancerat!

Imorgon är det loppis i Snöstorp, ska nog cykla dit en sväng och kika, vill ha en byrå/hylla till hallen och någon form av piedestal eller nått liknande till blomman i sovrummet. Har ingen fönsterbräda, så för tillfället står blomman på golvet... Kanske kan få bort lite av ekot om jag ställer upp den lite högre! Det svåra är att få hem en byrå om jag hittar någon, inte lätt att bara ha cykel...Men, det får lösa sig då om jag nu hittar nått!

Nu ska jag hitta på nått att äta, magen kurrar =)

Tjingeling!

//Fiia

Kärlek är att acceptera varandra <3

<3 Tobias <3

080925 - Torsdag

Idag är min fjärde dag som självständig Halmstadsbo, och än så länge trivs jag kanon! Mitt vardagsrum ekar fortfarande lite för tomt, men ska förhoppningsvis få lite fler grejer därinne så småningom. Och lyckas jag inte med det innan december, så dyker Kärleken upp med en hel del grejer... =)

Måndagen ägnades åt att packa upp alla grejer, mor och resten av familjen for vid halv-tio-tiden (tror jag, har egentligen ingen koll alls... =P ) och jag började försöka få någon ordning på grejorna. Fixade vardagsrum, klädkammare, badrum och sovrum, innan jag for till Biltema för att inhandla lite behövliga saker (diskställ,mopp-set,hänglås till tvättstugan,värmeljus,batterier,skärbrädor,cykelkorg bla) sen for jag hem och fixade det som var kvar, nämligen köket.

Tisdagen tog jag mig ännu en tur bortåt Eurostop (där alla dom här roliga affärerna ligger ), och sen höll jag mig mest hemma och pysslade lite =P Hittade på min uteplats, eller ja, att den var mycket större än vad jag trodde =P Blir nog fin till våren när jag planterat lite blommor (Och ja, Älskling, du får lov att vattna dom när jag åker till Spanien. Ska påminna dig! ) Just för tillfället ser den rätt tråkig ut, men klippte till häcken och gräset lite, så det blev en aning bättre än innan i alla fall! Skönt med eget litet krypin, och att jag dessutom har både morgon och kvällssol är ju inte fel (Kvällssolen reflekterar i fönstren på huset mittemot, så jag får ta del av den också =)

Igår cyklade jag in till stan och sen ut till skolan, tog tid hur lång tid det tog att cykla hem från skolan, så att jag har någon hum om hur mycket tid jag behöver på mornarna =) Villade bort mig totalt först när jag åkte in, men hem gick det kanon =P

Idag har jag än så länge latat mig, och kommer nog inte bli så mycket mer heller! Cyklade den lilla biten ner till Ica Vallås och handlade lite, bunkrade upp med lite frysvaror. Invigde mitt Ica-kort också =P

Nu ska jag kura ner mig i sängen med tidningen jag inte läst än!

Tjingeling!

//Fiia

Älskar dig underbara!

080921 - Trött

Den långa dagen börjar ta ut sin rätt.
Återkommer imorgon.

Godnatt!


080921 - On road

Ja, bilen rullar stadigt söderut, har precis lunchat i Ödeshög, och nu är vi påv äg ner mot Jönköping. Startade upp det mobila bredbandet i morse, och än så länge fungerar det bra. En aning segare än det fasta bredbandet hemma, men något annat kan man ju inte vänta sig.

Vid 07,30 i morse rullade vi av gården i morse, och lämnade fem besvikna hundar kvar hemma. Stackars Cindy och Kiila hoppades in i det sista att dom skulle få följa, men det fanns inte det minsta plats kvar åt dom. Dom kommer man verkligen sakna, blir nog svårast att vara utan hund... Men den tiden kommer också, just nu har jag ingen möjlighet att ha hund. Och med Mallorca-resan nästa sommar har jag verkligen ingen möjlighet. Sånt är livet.
Kanske finns någon som behöver extra passning eller träningshjälp?

Saknar dig Älskling!

Tjingeling!

//Fiia

080920 - Allt är färdigt för avfärd

Bilen är packad, släpet är packat, rummet är tomt. Åtminstone på mina grejer. Imorgon bär det av, 65 mil söderut, till en stad jag besökt två gånger. Till en alldeles egen lägenhet, för att fortsätta bygga upp mitt liv. Pirrigt.

Tidigt upp imorgon, ska försöka komma iväg vid sju-tiden. Är bara att äta frukost, fixa fika och sen packa sig ut i bilen och åka. Allt annat är klart!

Ska bli spännande. Men lite skrämmande är det också. Det är nu livet börjar. Det är nu jag ska skapa mig mitt eget liv, mitt eget hem, min egen tillvaro. Häftigt.

Nu ska jag försöka sova. Som sagt, tidig morgon imorrn.
Får se när jag uppdaterar igen, troligtvis på måndag kväll.

Tjingeling

/Fiia

080919 - Sista natten i min egen säng

Imorgon ska alla saker packas in i bilen. Jobbigt kommer det att bli, och konstigt att se sitt rum helt tomt. TOMT! Att veta att jag kommer aldrig mer ha det här rummet som mitt eget. Jag kommer aldrig mer ligga i min säng här inne och titta på film. Jag kommer aldrig mer vakna på morgonen och se solen lysa in genom gardinerna på mina priser i skåpet. Jag kommer aldrig. Åh herregud, vad har jag gett mig in på? Hur vemodigt är det inte att flytta hemifrån egentligen? Även fast jag verkligen, verkligen ser fram emot det här, trots att jag längtat i evigheter på att få flytta hemifrån, skapa mig mitt eget hem, mitt krypin. Ändå så känns det så himla vemodigt, konstigt, ja jag vet inte vad. Långt bort ska jag flytta också, vilket inte gör det lättare. Det kommer bli tufft. Men förhoppningsvis har jag tillräckligt att göra för att koppla bort att det bara är jag nu. Att jag ska stå på egna ben. Life goes on.

En STOR tröst i det hela är att veta att jag inte kommer att bo ensam så fasligt länge. Redan i december blir jag sambo, och det gör mig superglad. Något finare att längta efter finns inte. Ska bli så himla häftigt att dela vardagen med dig. På riktigt!

Du gör mig varm <3<3

Oj, vad mycket filosofiskt prat det blev... =)

Dagen spenderades med att plocka med grejer (som dom senaste dagarna, är inget annat som händer för tillfället =S )
och sen att laga mat. Hjälpte syrran lite med agilityträningen med Kicki, snart sitter det =)
Sen fixade vi middag tillsammans, medans resten av familjen bastade. Mysigt att hålla på i köket tillsammans med syster, vad man än säger så kommer man trots allt sakna henne. Och alla andra. Nej Fiia, inte tänka på sånt nu! En dag kvar!

Saknar dig så sjukt mycket. Hade väldigt väldigt gärna haft dig med den här helgen, att vi fixat det här tillsammans. Men det är som det är, man kan inte få allt. Det är tur att jag har hjälp av min kära familj i alla fall <3 Älskar dig så enormt mycket, du är den del av mig som jag absolut aldrig skulle klara mig utan!

Sen, när jag kommit tillrätta i lägenheten, så är ni hjärtligt välkomna på visit =) Ni som inte fått flyttkortet får höra av er så kan ni få adressen =)

Kram kram på er, kommer inte på nå mer att skriva...

Tjingeling!

/Fiia

Kärleken är allt <3

080918 - Grått

Snacka om grå årstid. Nu, precis när sommaren gått över i höst, men ändå har hösten inte kommit på riktigt än. Allt är grått, gråkallt och trist, knappt nån färg någonstans. Längtar efter klar höstluft, strålande sol och färgglada löv =)

Tidig morgon i morse, följde med mormor och rensade ur lite i huset, samt träffade mäklaren. Fick två täcken och en filt av mormor som jag/vi ska ha i bäddsoffan =) Tack!

Sen resten av dagen har spenderats med att plocka med alla kläder, går igenom vad jag ska ha med mig, vad syrran ska få, och vad som ska slängas...Herregud säger jag bara, vad kläder man har egentligen! Ofattbart...

Morgondagen ska ägnas åt sista rycket, gå igenom att allt är ner/framplockat och sen kanske börja packa i bilen. Vissa möbler ska hämtas ner från vinden också, bara det är ett helt projekt =S

MEN, vi är på god väg, i stort sett allt är nerpackat i alla fall! Skönt!

Har ca 5-6 läsare varje dag, vore kul om någon kunde ge sig till känna! Vilka är det egentligen som läser min blogg?? Kommentera gärna, men glöm inte skriva vem som kommenterar  =)

Just nu längtar jag bara ner till min lägenhet, att få möblera, packa upp alla grejer och komma iordning. Få pyssla själv, skapa mitt hem, med min prägel. Att jag sen ska få dela den med mitt livs kärlek lite längre fram, känns helt underbart!
Längtar tills du kommer och hälsar på! <3<3

Mobila bredbandet kom med posten idag förresten, men har inte hämtat ut det än...Mor får fixa det imorrn...Sen blir det testing testing =)

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig så enormt mycket! Ovissheten om när man kan träffas tär på en, men kärleken finns där. Du har tagit en stor del av mitt hjärta, och än så länge får du behålla den så länge du vill <3<3


080917 - Sista plockandet

En himlans massa småsaker som ska fixas nu såhär innan flytten. Har i alla fall plockat ur skåpen, skrivbordet och bokhyllan i mitt rum, alla småsaker är nästan nerplockade, och det enda som är kvar att göra här inne är att flytta ut alla saker, och packa ner täckent och kuddarna + blommorna. Sen ska en massa andra möbler samlas in, sista kläderna ska packas, och ja....allt det "sista" ska packas helt enkelt!
Sen lite praktiska grejer också, måste ringa Hallandsförsäkringar imorgon och kolla vad försäkringen kostar, sen hoppas jag att mitt mobila bredband jag beställt hinner komma innan fredag, annars får mor skicka ner det till mig när det kommit. Fick sim-kortet till det idag, så det borde inte vara långt borta...

Nacken har i alla fall blivit mycket bättre, är fortfarande stel, men det gör inte lika ont längre. Försöker koppla bort det så gott det går, och kämpar på...

Imorgon ska jag upp till mormor en sväng och hämta lite täcken, ev en dammsugare och lite andra smågrejor. Har fått låna två täcken som jag ska ha till bäddsoffan, Tack så mycket =) Hon hade några filtar också, men det tror jag att jag klarar mig med dom jag har. Hittade på fler porslinsgrejer jag fått för längesen, som jag inte packat ner än, så får nog bli en till kartong med köksgrejer! Ska bli kul att se sen om allt går in i bilen *hoppas*. Tänk om det inte gör det? =S


Missing you <3<3

"Som om bara himmelen fanns, Som om alla moln flög iväg någon annanstans"

Tjingeling!

//Fiia


080915 - Rygghelvete

Ja, ryggen har sagt upp sig, av någon anledning, stramar överallt, och har låst ihop sig. Usch! Mamma har masserat mig nu på kvällen, och smort på lite liniment, så nu bränner det på ryggen...Och jag fryser som fan om resten av kroppen =S Hoppas hoppas verkligen att jag inte dragit på mig någon form av förkylningsvirus nu, för har verkligen inte tid med det...

Förra veckan spenderades ihop med min underbara pojkvän, måndag-torsdag i Enköping, och torsdag kväll - söndag här i Dalarna. På fredagen var vi till Orsa och hälsade på Tobias mor och far, samt farmor. En mycket trevlig middag ihop med en del av kärlekens familj blev det också!

Lördagen spenderades i Bjursås, på Rasklubben för SiberianHusky´s årliga rasutställning. Jag ställde ut Nokki, vilket gav en slät etta. Rätt nöjd ändå med det. Visade en egenuppfödd avkomma till Aitik, även hon fick en slät etta, men Joakim och Josefin var så nöjda ändå! Största skrällen blev med Malins Perdita, som vi i bästa fall trodde skulle få en tvåa, men jag lyckades visa fram henne till en etta...Matte Malin blev glad, och jag också! Är alltid roligt att visa hundar när det går bra och är uppskattat =)

Igår hade jag och mor stor bakdag, blev både matbröd och bullar =) Skåprensning... Sen kom Joakim och Josefin hit och fikade en sväng, och tog hundburen och en släde med sig härifrån. Hoppas vi får tag på en ny kåpa också!
Älsklingen åkte hem ganska tidigt tyvärr, men fullt förståeligt. Även fast jag gärna hade fått lite mer tid tillsammans...
Men den tiden kommer =)

Ska ta och släcka ner nu, och försöka söva ner min trasiga kropp... =S

Tjingeling!

//Fiia


I lay all my love on you <3

080910 - Grattis Älskling <3

Ja, Älsklingen har nu blivit ett år äldre, grattis grattis!
Har varit här i Enköping sen i måndags lunch, och åker troligtvis hem i morgon kväll =S 
Imåndags var vi på bio, senaste Arn filmen såg vi, riktigt bra! Inte så mycket folk heller så jag kunde sträcka ut mina stackars ben och slippa få ont i knät... =) Skönt!

Igår gjorde vi inget speciellt, Älsklingen var i skolan en stund på förmiddagen, och på eftermiddagen gick jag en promenix ner till Bergvreten och hämtade ut presenten jag beställt =) Hoppas du blev nöjd!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, myspys kanske? Visar sig...

Kladdkakan är snart färdig i alla fall, så lite godis blir de! =P

Tjingeling!

//Fiia

Älskar dig mer än någonsin! My only true love <3

080906 - Lördag

Igår var jag och klippte bort lite slitna toppar i håret, och sen var jag till Gästis och hälsade på =) Inte så länge sen man slutade där, men ändå känns det som att mycket hänt sen dess! Pratade lite med Anneli och Ann, vilket var trevligt!

Sen åkte jag hem och pysslade lite hemma, hällde äppelmos på burkar, och fixade mat till kvällen, kycklinpaj med fetaost och spenat =P Mums! Skjutsade syster till Borlänge och dumpade henne på tåget, sen for jag hem och åt mat =)

Ingen sovmorgon blev det i morse, upp vid halv åtta för att åka till mormor och tömma pickupen. Kom hem därifrån vid femtiden, och fixade käk, och sen däckade jag i sängen med en film...Rätt skönt faktiskt =)

Imorgon ska vi köra iväg lite hundkojor till Pär, sen hämta hem en släde som ska säljas och sen ska jag börja packa ner saker ifrån mitt rum! Massa småsaker jag vill ha med mig...

"Om du bara har ett liv, gäller det att leva som fan" /Micke Thelin

Önskar det var december nu... =/

Tjingeling!

//Fiia

Kärlek <3


080904 - Torsdag

Torsdagen har förflutit, och imorgon är det äntligen fredag! I tisdags var jag och hjälpte mormor packa hela pickupen full med grejor som vi på lördag ska köra till stugan i Kungsfors. Igår tvättade jag hela dagen, men hann ändå med en tur till skogen, hittade lite KarlJohansvamp, så blev soppa till mat =) Gott!

Idag for jag till mormor igen, TaTillVara kom och hämtade grejer, så hjälpte till där, och att gräva upp lite blommor mormor ville ha med sig... Tror fan att jag grävde upp ett helt land totalt =P

Sen fixade jag lite käk hemma, och därefter bar det av till agilityträningen med systeryster. Tog med mig Cindy och gjorde en genomkörare på banan, det börjar flyta nu! Det enda som vi verkligen behöver träna på är slalomen, men den kommer så småningom hoppas jag =) Allt annat sitter riktigt bra, till och med tunneln!

Imorgon ska jag till frisören, tror jag ska kapa av mig allt hår =P Lätt att sköta, och dessutom behöver man knappt nått shampoo! Nejdå, riktigt så mycket ska jag inte klippa av...Men ska se om det går att hitta på något nytt, men ändå behålla längden =)

Sen har jag lovat att skjutsa min syster till tåget i Borlänge på kvällen, men däremellan vete sjutton vad jag ska göra =P Städa lite kanske, det behövs alltid...Hela golvet i mitt rum är fullt med papper jag slängde ur garderoben, men som jag inte orkat plocka ihop än...Kanske dags nu =)

Ha det gott så länge!

Tjingeling =)

//Fiia

Och vet du vad? JAG ÄLSKAR DIG <3


080902 - Halmstad tur och retur

Ja, nu har vi gått in i höstens månad, även fast det känns som att det varit höst ett bra tag... Men i alla fall, jag började månaden med att kliva upp 04,00, äta frukost, packa ner min kära dator och åka till Borlänge. 05,33 satte jag mig på tåget mot Örebro, visade biljetten och somnade =) SÅÅ skönt! Sov till Frövi ungefär, hoppade av i Örebro för byte till tåg mot Hallsberg. Massa affärsresenärer och studenter ute så här tidigt måste jag säga!
I Hallsberg fick vi vänta på ett försenat (ovanligt?? ) x2000, som skulle ta oss ner till Göteborg. Kollade på film hela vägen, så har ingen bild alls av landskapet utanför fönstret...Solen sken i alla fall =) Ett snabbt byte till Öresundståg som trafikerar Göteborg - Halmstad (Och en bit till, tror den går ända in i Danmark ) vilka är ännu sämre än Sj i standard. Trasiga toaletter, fel vagn/plats bokningar mm...Menmen, jag tog mig fram!
Anna ringde när jag hade ca 10 minuter kvar, och vi bestämde att vi skulle träffas på stationen, och gemensamt åka till lägenheten.
Lägenheten sen då... Såå fin, nya tapeter i kök, hall, vardagsrum, superfräsch för övrigt, stor, lättinredd, lugnt område. Både dusch och badkar i badrummet, riktig lyx=)
När vi kikat på den tog vi lunch tillsammans på Max, och åkte sen in till stan för att skriva under kontrakten, och föra över depositionen till hennes konto. Fick en nyckel direkt, så nu är det bara att flytta in när som helst =)
Kommer längta som fan efter dig där nere <3

Tåg tåget hem direkt igår, så var hemma vid elva-tiden igår kväll...Segt med så många timmar på tåg, men det var skönt att komma hem till sin egen säng!

Idag ska jag hjälpa mormor att packa pickupen full med grejer som ska till stugan utanför Gävle...Inte världens roligaste, men måste hjälpa henne en del nu!

Tjingeling på er,

//Fiia

Älskar dig som fan! Ska bli härligt att dela mitt liv med dig <3

RSS 2.0