Tisdag 22:a september - En blöt hund

Har haft några hektiska dagar, men nu har det lugnat ner sig igen, åtminstone för stunden. Var ledig i söndags, så då bjöd vi över mamma, Rauno, syster, Kim och Thomas (Tobias pappa) på söndagsmiddag. Mycket gott, och väldigt trevligt! Igår var det så dags för jobb igen, hade kontorsdag med Fredrik, samt en del med Raimo. Offertskrivning, schemaläggning, lagerföring av sprit och beställningar var en del av gårdagens arbete! Avslutade dagen med en timmes bowling i Rättvik med Jocke, Tobbe och Hasse. Himlans roligt, var bra längesen jag bowlade. Att det dessutom gick rätt okej var ju plus =) Inga toppresultat, men vann totalt i alla fall!
Idag var en ledig dag, lixom morgondagen. Har varit till Borlänge och shoppat lite underkläder, samt kikat på hemma-bio-system... Hittade ett fint, men det spräckte budgeten, så vi får se hur det blir. Troligtvis inget alls...
Väl hemma igen så blev det en långpromenad med Linus, och han fick springa lös och blöta ner sig i ån här nedanför. Vilken enormt lycklig utstrålning han fick! Och extremt blöt päls... Han var i alla fall nöjd när vi kom hem =)
Imorgon finns inget inplanerat, men skulle behöva tvätta lite, hur tråkigt det än är...Sen har jag baklust, men vet inte riktigt om det går ihop med mitt försök att låta bli kolhydrater... Tyvärr är det mjöl och socker i de flesta bakverk =S
Ska fortsätta kika på Hell´s Kitchen nu!
Tjingeling
//Fiia

Onsdag 16:e september - Hösten är här

Dagarna rullar på fortare än jag hinner med. Allt annat rullar med, i samma takt, och ibland är det svårt att få grepp om vad som händer i mitt liv. De få lediga dagar jag har försvinner i massan av jobbdagar. Lite knepigt, är så mycket jag önskar jag hade tid och ork till. s.u.c.k.
Var ledig igår (vart tog den dagen vägen?) åkte en sväng till Borlänge och köpte ny matta till vardagsrummet och monteringspasta till avgasröret på bilen. Svängde förbi bildelsspecialisten på vägen hem och köpte gummi-ringar till upphängningen av röret, sen hem, byta kläder och vidare till mor och deras gårdsplan. Slet några timmar med att få lös röret, täta, upptäcka nya läckor, täta igen...osv... Älsklingen gjorde ett hästjobb med att fixa till det! Men nu går bilen som en klocka, går ju nästan att smyga med den.... =)
Lagade mat hos mor också, Skink- och blomkålsgratäng, riktigt gott! Efter lite kvällsfika bar det av hemåt igen, med en trött hund, och lika trötta tvåbenta.
Idag har inte många knop gjorts, ska jobba på eftermiddagen/kvällen, förhoppningsvis blir det inte alltför mycket gäster. Känner mig inte jättepigg på jobb =S
Imorrn är det stor konferens på jobbet, närmare 120 pers, men jag ska leka med Fredrik och organisera alltihopa istället för att servera. Skönt! Dock verkar det som att jag åker på att jobba långpanna på fredag, dock med full betalning =) Har inte bestämt mig än, får se... Har tills i eftermiddag på mig att klura...
Nej, nu ska jag redigera lite blogg, sen vetesjutton...
Tjingeling
/Fiia

Onsdag 2:a september - Underbart!

Åhh, nu är mina dagar i Halmstad äntligen över! Imorgon 10:05 sitter jag på bussen som ska ta mig norrut igen! UNDERBART!!
Har varit grymt tråkigt att vara här nere, har flyttat ifrån stan en gång för att jag inte trivdes, inge vidare att komma tillbaka. Men nu är det gjort, ska bli så jäkla skönt att komma hem till mina fina grabbar! Saknat!
Har gjort slutprov på Ansvarsfull Alkoholservering i alla fall, hoppas att det gick vägen...
Har även passat på att köpa mig ett nytt objektiv till kameran, ett Tamron 70-300mm F/4-5,6 Di II med integrerat macro. Skitkul att fota med, men en aning ovant, det väger lite mer än det lilla 18-55 mm jag haft tidigade. Bildbevis finns på min Fotoblogg, ta gärna en kik där och kommentera!
I övrigt pillar jag med lite design åt GamingGround, och försöker lista ut vad jag vill jobba med när jag blir stor. Om jag blir stor. Vetefan. Kroppen kommer tyvärr inte hålla för alltför många år i denna branschen, men vad ska jag göra istället?? Vad är lika socialt roligt som restaurangbranschen? Nån föreslog frisör, men det är lika slitsamt på kroppen det med...En annan sa vård, men det sliter också...Fan, hopplöst detta. Kan jag få bli eremit och sitta i skogen och göra ingenting? =P Jag, en hund, en häst och en ko...kanske en katt också....Mys! =P
Aja, får fortsätta fundera...Blir nog bra till slut...
Ska snart packa ner alla mina pinaler i väskorna, och sen bara vänta på att det blir kväll så jag får sova så det kan bli morgon nån gång så jag får åka ner till Österskans och åka hem till Dalarna!
Tjingeling!
//Fiia

RSS 2.0