Onsdag 16:e september - Hösten är här

Dagarna rullar på fortare än jag hinner med. Allt annat rullar med, i samma takt, och ibland är det svårt att få grepp om vad som händer i mitt liv. De få lediga dagar jag har försvinner i massan av jobbdagar. Lite knepigt, är så mycket jag önskar jag hade tid och ork till. s.u.c.k.
Var ledig igår (vart tog den dagen vägen?) åkte en sväng till Borlänge och köpte ny matta till vardagsrummet och monteringspasta till avgasröret på bilen. Svängde förbi bildelsspecialisten på vägen hem och köpte gummi-ringar till upphängningen av röret, sen hem, byta kläder och vidare till mor och deras gårdsplan. Slet några timmar med att få lös röret, täta, upptäcka nya läckor, täta igen...osv... Älsklingen gjorde ett hästjobb med att fixa till det! Men nu går bilen som en klocka, går ju nästan att smyga med den.... =)
Lagade mat hos mor också, Skink- och blomkålsgratäng, riktigt gott! Efter lite kvällsfika bar det av hemåt igen, med en trött hund, och lika trötta tvåbenta.
Idag har inte många knop gjorts, ska jobba på eftermiddagen/kvällen, förhoppningsvis blir det inte alltför mycket gäster. Känner mig inte jättepigg på jobb =S
Imorrn är det stor konferens på jobbet, närmare 120 pers, men jag ska leka med Fredrik och organisera alltihopa istället för att servera. Skönt! Dock verkar det som att jag åker på att jobba långpanna på fredag, dock med full betalning =) Har inte bestämt mig än, får se... Har tills i eftermiddag på mig att klura...
Nej, nu ska jag redigera lite blogg, sen vetesjutton...
Tjingeling
/Fiia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0