Måndag 30:e November

Oj, himlans vad längesen jag skrev här. Ursäktar mig med att jag jobbar massor, och när jag väl är ledig händer inget kul att skriva här. Nåt sånt kanske.
Nu har jag haft två lediga dagar, söndag-måndag, skönt att få vila lite. Den gångna helgen har vi börjat med julbord på jobbet, full rulle med andra ord. Är redan trött på julmaten, så det kanske är tur att man jobbar hela julen och inte får nån julmat hemma. Är inte riktigt nöjd med det upplägget, men är bara att bita ihop. Hoppas att jag har en annan lösning till nästa år...
Igår var vi till Ikea en sväng, köpte ny kökslampa, två korgar till hatthyllan, glas till mamma och lite annat småpyssel. Skönt att göra något med sambon, är inte ofta vi är lediga samtidigt.
Kvällen avslutades med film och mys hemma hos mamma, och väl hemma så stöp vi i säng båda två...
Idag har jag satt upp lampan vi köpte till köket, lite pilligt, men det får duga så länge tills vi har en annan lösning. Egentligen vill vi båda skaffa hus, men har inte riktigt ekonomi till det nu. Vi har högtflygande planer på hur det ska inredas och se ut, innan vi ens börjat leta eller bestämt oss för att börja leta...hihi...
I övrigt så knallar det på, Linus blir bättre och bättre på sök, nu har vi börjat söka kantareller (torkade, färska blir till nästa höst) och det går riktigt bra!
Ska försöka hitta på något att äta till kvällen, ska dyka in i frysen en sväng... =)
Tjingeling
//Fiia

Fredag 6 November - Anställd och klar

Veckan i korthet:
Tisdag - Jobb, några få privatgäster och två större konfar. Rätt okej folk!
Onsdag - Inventering av alkohol med Fredrik och mamma, sen bara att svira om till serveringskläder och jobba ett pass även där! Gick fint de med!
Torsdag - Älsklingen åkte till Stockholm över dagen och jag for hem till mamma för att baka bröd! Blev lite limpor, Hölökakor, ett gäng bullar och några vetelängder. Och chokladsnittar =) På kvällen var det kursdags för Linus igen, och det gick kanon! Vilken duktig kille han var! Nu har poletten ramlat ner...
Fredag/Idag - Kontorsdag med Fredrik/Mamma, lagt in all inventering i datorn. Även skrivit under anställningsbeviset, så från den 16:e är jag fast anställd! Great! More money... =)
Imorrn är det jobb som gäller igen, kvällspass as always på lördagar. Kan bli fint, brukar vara trevliga gäster! På söndag blir det en shoppingtur för att köpa vinterskor, hoppas att kräsna jag kan hitta ett par vettiga skor utan att bli ruinerad... Sen blir det jobb måndag-tisdag och sen ledig onsdag-söndag då det blir en tripp till Stockholm med syster liten! Ska bla hälsa på lite släkt och gå på fotomässan! Och självklart umgås med varandra =P
Tror jag ska krypa ner i ett bad med en bok en stund, känns som en skön grej...Eller så blir det bara sängen med en bok..Älsklingen tittar på film, och tror inte jag orkar titta på hela...
Aja!
Tjingeling
//Fiia

Måndag 2 November

Redan november!
Idag har det bakats och tvättats hela dagen. Råg-tekakor, morotscupcakes och jordgubbsgrottor blev det! En del av brödet hamnar antagligen i mammas frys... =)
Imorgon är det återigen jobb på schemat, efter att ha varit ledig igår och idag. Onsdag blir det dessutom långpanna = jobb från 9 på morgonen till ? på kvällen. Kämpigt. Tur man är ledig på torsdag igen! Då ska snyggingen jag bor med till Stockholm över dagen, och på kvällen ska jag och Linus på kurs.
Har inte riktigt bestämt hur dagen ska spenderas, men har en liten ide om att åka hem till mamma en svänga. Får se hur det blir!
Kikar på matakuten, och blir glad över att vissa skolor har förstått att barnen behöver riktig mat. Bra! Får hoppas att fler hakar på!
Ska kika lite mer på tv nu!
Tjingeling
//Fiia

RSS 2.0