Ett klarat, ett kvar

Vinprovet avklarat, sen hur det gick är en annan sak...Tror i alla fall att jag lyckats få godkänt, hoppas på det!
Värre blir det nog på spanskaprovet vi ska göra imorgon, har inte haft ork och tid till att plugga, har lagt all energi på vinkunskapen istället.. Hoppas att det inte ärr alltför svårt!

En liten tur till morfars blev det efter vinprovet, pluggade lite spanska och pratade mycket strunt! Imorgon blir det myspys här hemma med ett trevligt gäng, hembakad pizza och kanske lite vin...Trevligt trevligt! Det kluriga är att hitta sittplatser till alla, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.. =)

På fredag ska jag baka surdegsbröd, fördegen blir egentligen klar imorrn, men den får vänta till på fredag...Hoppas på att det blir ett gott bröd, bra mycket nyttigare än köpt! Läser en sjukt bra bok om tillsatser i maten, kommer inte ihåg nu vad den heter, men blir fan rädd för vad industrierna stoppar i maten egentligen. Ska ta en riktig räd och gå igenom skåpen sen och se vad det egentligen är man har hemma. Tur är i alla fall att man lagar det mesta från grunden, köper sällan färdigmat. Alltid ett steg på väg!

Ska nog krypa ner i sängen nu...

Tjingeling!

//Fiia

Älskar dig enormt mycket, även om det ibland verkar precis tvärtom. Är lite mycket just nu bara. Kyss på dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0