Söndag 24 Maj - Sista dagen på självstudieveckan

Usch, vill inte gå mer i skolan nu... Orkar inte!

Men men, vad har hänt sen i onsdags då? Hmm...

I torsdags åkte vi till Harald Nyborg i Flygstaden och köpte en stereo till bilen, åkte hem och skulle koppla in den, men då funkar inte displayen... Åkte tillbaka, fick en ny stereo (demoexet, men vad gör de?) fick de inte att funka ändå, men killen på H.N trodde det var för att den inte fick ström till minnet. Sagt och gjort, pillande med lite kablar och omdragningar så fick vi den att starta, dock bara när tändningen är på. Dessutom försann radiokanalerna när man stängde av tändningen... Vi nöjde oss med detta för dagen och ställde bort bilen på parkeringen igen...
På kvällen grillade vi flintastek, gott gott!

På fredagen klev vi upp tidigt och åkte till Jula för att köpa en multimeter, och lite kabel till stereon. Hem, och testa och fixa igen med bilen. Efter lite klurande fick vi det att funka! Duktiga vi =)

Resten av dagen latade vi oss ganska mycket, åt god mat på kvällen sen!

Igår storstädade vi en del, tvättade, och packade ner en massa grejer i kartonger. Ser en aning tomt ut på hyllorna och i skåpen, men vi måste försöka få med så mycket som möjligt hem nu på torsdag när vi åker. Sen fuskade vi och köpte pizza, gott!

Idag har vi inte gjort många knop än så länge, jag har diskat, och så mycket mer blir det nog inte idag. Ska försöka ge mig på lite pluggande, trots att jag inte vill det minsta.

Sen är det då skola imorrn igen, suck suck suck... På torsdag bär det av hemåt, med bil och fullpackat släp. Blir en lång resa, men hoppas att helgen blir trevlig!

Nej, ska försöka plugga lite då...

Tjingeling

//Fiia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0