Fredag 8 Maj - En lyckans dag

Ja, vad ska man säga? Idag har allt gått åt vårat håll, allt blir som vi vill!

För det första: Vi har fått lägenhet i Falun! Ringde Kopparstaden i morse och avbokade visningstiden till på måndag, och frågade lite försiktigt hur många som anmält intresse på lägenheten i Herrhagen. Efter lite funderande kom tjejen fram till att hon kunde garantera oss lägenheten, hon behövde bara göra en kreditupplysning på oss. En timme senare fick jag ett mail: "Bekräftelse om bostad. Du har fått den lägenhet du ansökt om". Underbart! Så i skiftet juni/juli flyttar vi till Herrhagen i Falun! Skönt med ett förstahandskontrakt, har bara haft skit med andrahands hittils...

För det andra: Vi bestämde oss igår för att åka och titta på bil idag, så vi möttes i Laholm vid femtiden för att kika på en bil vi valt ut. Allt verkade super, så nu är vi stolta ägare till en bil också! En Audi 80 2.0e årsmodell 1994! Lagom stor bil för oss, och superfin för dom pengarna vi la. Kanon!

Så nu får vi börja planera inför flytten, börja packa lite smått det som inte används i det vardagliga livet. När vi far hem i slutet på maj så hyr vi ett släp och tar med allt vi inte använder, så vi inte har onödigt mycket att släpa på när vi väl flyttar. Känns smart!

Det enda som återstår nu är att Tobias ska ha ett jobb - men det finns tid att fixa det också. Sen är allt komplett!

Trevlig helg på er

Tjingeling

//Fiia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0