Måndag 29 Juni

Imorgon = Utflyttningsdag =D
På Onsdag = Inflyttningsdag =D

Har hämtat foton i stan idag, och letat banankartonger över hela stan. Åtminstone kändes det så! Först på IcaMaxi, sen på Netto, och till sist på Ica Supermarket där jag äntligen fick napp. Efter cyklande runt halva stan.

Har packat ner skrivaren, allt småplock, skafferiet, alla kläder, och det mesta i badrummet. Imorrn är det packning av resten, ihoprullande av madrass, och sen ska det knökas in i bilen... Det visar sig hur det går, hoppas att allt får plats utan större problem!

Nycklarna ska lämnas hos fastighetsskötaren sen, skönt att inte vår knäppa hyresvärd får tillbaka dom så hon kan blåsa mer folk på pengar i alla fall!

På onsdag 09,00 får vi nycklarna till nya lägenheten, spännande! Allra helst när vi inte sett den in real, utan bara på kort...
Får flytthjälp av systeryster, trevligt! Och det verkar som att hon vill stanna nån natt och få lite systertid. Kan bli kul!

Blir nog ingen blogg på några dagar nu, först när vi kommit iordning kommer det ett inlägg! Hoppas att internet och tv fungerar som det ska direkt vi flyttar in...

Tjingeling

//Fiia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0