081005 - 17 månader med min underbara kärlek

Den här helgen har verkligen gått i kärlekens och lugnets tecken. I fredags kväll kom Tobias med tåget, så jag mötte upp honom på stationen. Väl hemma fixade vi till slut lite mat, kyclingfile, sallad och fetaostsås...Gott var det! Tittade på fredag hela veckan, och sen blev det godnatt!

Vaknade till en härlig höstdag igår, dock lite väl mycket vind...Men, dom varnade för storm, så vi klarade oss ganska lindrigt ändå. Det var riktigt härligt att vakna bredvid kärleken igen, efter så lång tid ifrån varandra. Efter frukost så tog vi oss in till centrum för att bowla på B&B. Gick inge vidare för varken mig eller Tobias, känslan finns inte där. Något som inte stämmer, vad är svårt att sätta fingret på. Gjorde bland dom tre sämsta serierna på riktigt riktigt länge... När sen knät började spöka så gav jag upp, trots att vi hade tid kvar. Strosade runt lite på stan för att hitta ett bra café, och vi hamnade till slut på Åhlens. Lugnt och fridfullt, och gott fika! Som Tobias sa, "tänk om man alltid kan ha det såhär". Tog bussen hem, tittade lite på tv och vid sju-tiden beställde vi pizza med hemkörning från Milano. Helt okej pizza, riktigt tunn och frasig botten vilket var stort plus. Blev inte så mastigt mätt av den! Skönt med hemkörning när man är lat...

Sov länge i morse, man sover så sjukt mycket bättre med sällskap i sängen, lite extra värme. Frukost, lite mys i soffan, och sen sprang klockan iväg och det blev dags för kärleken att åka hemåt igen...Hatar söndagar!! Var riktigt jobbigt att skiljas idag, att veta att vi kanske inte hinner ses förrens vid flytten i december. Hatar att bo så här långt ifrån varandra, att inte kunna träffas oftare. Blir så intensivt när man väl träffas, och sen blir det jättetomt när han åker igen.. Längtar till december! Idag firade vi dessutom 17 månader tillsammans, snart ett och ett halvt år tillsammans. Helt otroligt vad tiden går fort! Dessa 17 månader har varit dom absolut bästa i mitt liv, och jag hoppas och tror att det blir många många fler månader tillsammans, gärna år... Älskar denna man mer än någonting annat!

Imorgon är det dags för skolan igen, helgerna går så sjukt fort, även fast man har en "extra"dag i och med självstudier på fredagar. Just to keep up the good work...!

Ska fortsätta titta på Miami Ink nu, blir riktigt sugen på en tatuering själv! Frågan är bara vad...

Tjingeling för idag!

//Fiia

Älskar dig sjukt mycket! Det har varit så härligt att ha dig här denna helgen, att inte han några måsten. Att bara umgås med dig ger mig energi, kraft att fortsätta kämpa ett tag till. Är lyckligt lottad som hittat en man som du <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0