Två dagar kvar av praktiken

Och troligtvis dom två värsta hittills, med fullsatt restaurang och stora sällskap. Men det ska nog funka! Både gårdagens och dagens arbetspass har gått bra, trevliga gäster och lagom mycket att göra. Skönt. Men det känns att kroppen börjar ta stryk av kvällsarbete och springande i trappen upp och ner...Trött kallas det. Härligt med jullov.

På söndag bär det av uppåt landet, förhoppningsvis till massor av snö och minusgrader! Ska bli skönt att komma hem till mamma, vara ledig och träffa familjen för första gången sen i september. Känns som evigheter sen. Mest kul ska nog bli att se hundarnas reaktion när man kommer hem, hoppas dom känner igen en =) Risken finns att jag får ex antal hundar i knät!

Blir hemma hos mor och Rauno fram till juldagseftermiddagen, sen bär det av ännu lite norrut till Älsklingens familjer, och sen den 30:e far vi söderut till Halmstad igen för att fira nyår på tumanhand här nere. Ska bli skönt! God middag, lite bubbel, och förhoppningsvis klart väder så man ser fyrverkerierna över stan!

Nu ska jag förflytta min trötta kropp först till toaletten och borsta tänderna, och sen till sängen, läsa lite och sen sova gott!

Tjingeling

//Fiia

Kärlek, i allra högsta grad! Älskar dig så otroligt mycket! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0