Nu är det lördag...

...Och idag flyttar Älsklingen hit! Visserligen dröjer det MASSOR med timmar, för vi har bara passerat datumbytet med lite mer än en timme, men ändå =) I alla fall inne på rätt datum! Kommer föralltid minnas lucia 2008. Helt klart.

Idag och igår har praktiken gått jättebra! Supertrevliga gäster, bra flyt trots mycket folk, och bra med dricks. Härligt! En vecka kvar på praktiken nu, sen blir det några underbara dagar hemma hos familjen i Dalarna. Hoppas på mycket snö så jag kan ta mig ut med hundarna! Ska bli skönt att komma bort från denna slaskiga stad ett tag!

Vaknade i morse och det hade snöat under natten, hela tre centimeter =) Men, bara några minuter senare kom saltbilen och då blev det bara slask kvar, som nu har frusit till livsfarlig is. Idioter, varför inte låta snön ligga? Tre cm, helt sjukt.

Morgondagen ska ägnas åt att flytta de sista grejerna som ska flyttas (byrån + tv:n ska in i sovrummet) och sen storhandla på IcaMaxi, och förbereda middag till flyttfolket =) Ska baka lite surdegsbröd också, så vi har färskt bröd till frukost på söndag!

Nej, ska ta och krypa ner i sängen nu...

Tjingeling

//Fiia

Älskar dig min underbara blivande sambo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0